1. Android Central Question's Avatar
    Hi.

    I've recently (about three weeks ago) moved from an iPhone SE to a CAT S41 running Android 8.0.0 . I've quite enjoyed moving from the dark side, but can't manage to get the phone to either send or receive picture messages from the default messaging app (it just says 'sending' for a long time until it eventually fails).

    I've turned off imessage on the old phone, and tried rebooting several times. Standard texts work fine, as to pictures and videos on other platforms like WhatsApp and Messenger. The problem's the same whether I'm on wifi or not.

    Any ideas at all?
    Thanks.
    04-23-2019 11:20 AM
  2. Rukbat's Avatar
    Check that the APN (in Settings > Network > Mobile network > Advanced > Access Point Names) is set properly for your carrier. (One or both of the MMS lines are probably wrong.)
    04-23-2019 04:40 PM

Similar Threads

  1. Can't open downloaded files
    By Android Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 04-30-2019, 11:50 PM
  2. Replies: 3
    Last Post: 04-23-2019, 05:31 PM
  3. How do I not send pictures to "google pics"?
    By Android Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 04-23-2019, 04:41 PM
  4. How to deactivate pop up bubble in message app?
    By Sammuel1973 in forum Samsung Galaxy Note 9
    Replies: 3
    Last Post: 04-23-2019, 11:24 AM
  5. Receiving a call whilst using Google Maps covers Google Maps
    By King Mustard in forum Huawei P30 & P30 Pro
    Replies: 0
    Last Post: 04-23-2019, 07:19 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD