1. Android Central Question's Avatar
    My camera has a wifi option that allows connection to a smartphone so that it can be controlled remotely (SnapBridge app, Nikon D7500).

    The problem is that since Android 9 (Pie) I get the message "connection has no Internet" and the system drops the connection. If I select auto-connect, it goes through the endless loop of connecting and dropping the connection within a few seconds.

    Anyone know a way around this? Is anyone else experiencing it?

    Thanks, ejd
    06-03-2019 10:58 PM
  2. methodman89's Avatar
    Forget the camera from the phone, and the phone from the camera if an option. Clear your cache partition and reboot. Rescan and connect to the camera from the phone. Good luck
    06-03-2019 11:48 PM

Similar Threads

  1. how to protect my mobile from virus ?
    By brickstrow in forum Android Apps
    Replies: 2
    Last Post: 06-04-2019, 04:04 PM
  2. Can I use a nano sd adaptor to mount nano sd card in the sim2 slot?
    By badpaw in forum General Help and How To
    Replies: 3
    Last Post: 06-04-2019, 12:56 PM
  3. Buying refurbished S8, vs the new A30 etc? For a non power user.
    By CellyPhoner in forum Samsung Galaxy S8 & S8+
    Replies: 3
    Last Post: 06-03-2019, 11:43 PM
  4. If your audio is deleted for good how do you get it back to your phone
    By Android Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 06-03-2019, 11:04 PM
  5. How can I determine if y phone was/Is hacked?
    By Android Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 06-03-2019, 10:58 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD