1. Android Central Question's Avatar
    I just purchased a new Nokia 6 (not a 6.1), and I cannot get it to connect to my home Wi-Fi for more than 20sec, if it even connects at all. Most of the time it shows 'Disabled' beneath the network name, otherwise 'Saved' instead.

    I've tried restarting the phone several times. It's a fresh phone, only the default apps installed.

    This might be an issue with my home Wi-Fi (which frequently disappears, then reappears, on the phone's network list despite having a very strong signal when it does show up), but I can't test/confirm this on other Wi-Fi networks until tomorrow.

    If this is a common issue with the Nokia 6, is there a way to fix it? I have many system updates waiting but don't have unlimited data. (The data connection is strong and works just fine btw, it's Wi-Fi that's causing trouble). Googling mostly brings up Nokia 6.1 results.

    Thanks for any help.
    08-19-2019 10:04 PM
  2. mustang7757's Avatar
    Hi, welcome to Android Forums

    I'd like to recommend creating a account so me or other members can assist you, as guest have limitations in replying here and if we need further Information to communicate with you.

    I'll provide a link to register, please come back to your post so we can further assist you . Thank you

    https://forums.androidcentral.com/sh...d.php?t=409154
    08-19-2019 10:10 PM
  3. mustang7757's Avatar
    Definitely try other wifi spots to determine if it's your home wifi. Have you tried rebooting your house wifi?
    08-19-2019 10:11 PM
  4. noctuu's Avatar
    Sorry about that, registered. I tried rebooting my Wi-Fi and no luck. I'll test out other networks and see it they have the same issue.
    08-19-2019 10:32 PM
  5. mustang7757's Avatar
    Sorry about that, registered. I tried rebooting my Wi-Fi and no luck. I'll test out other networks and see it they have the same issue.
    Ok let's wait until you test out more wifi spots .
    08-19-2019 10:38 PM
  6. B. Diddy's Avatar
    Welcome to Android Central! See this guide for more ideas: http://forums.androidcentral.com/amb...-problems.html
    08-20-2019 12:41 AM

Similar Threads

  1. Pixel 2 XL won't charge with original chargers
    By jcdub in forum Google Pixel 2 & Pixel 2 XL
    Replies: 5
    Last Post: 08-22-2019, 02:14 PM
  2. Android Pie recent update - Android Auto stopped connecting
    By paramsinghvc in forum Android Auto
    Replies: 1
    Last Post: 08-18-2019, 09:51 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 08-17-2019, 12:17 AM
  4. Annoying "secure wi-fi" reminders on android
    By Keith70 in forum Ask a Question
    Replies: 10
    Last Post: 08-16-2019, 09:42 AM
  5. Replies: 2
    Last Post: 08-16-2019, 09:33 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD