1. franzs's Avatar
    Something went wrong a few years ago when i flushed a custom rom.I
    'm pretty sure the data partition (mmcbl0p10) is corrupted, but i don't care about old apps and data.I tried stock rom, lineage 14 and cm 13 with twrp and odin.
    odin always ends in <ID:0/005> Complete(Write) operation failed.

    Lineage start fails with Encryption was interrupted ....Factory reset fails and boots into twrp 3.0
    twrp fails most operations like wipe, format date , mount data. with error mounting /data invalid argument
    my prompt in terminal is # and whoami returns root.
    all the commands in terminal seem to work fine e2fsck parted etc until writing to the disk is required.
    parted lets me list and delete a partition without errors but at the end fails again committing the changes.
    I can also create a directory and copy files to it, but after the next boot into twrp they are gone.
    I believe i have a encryption and /or write to disk problem.
    Thanks for any help
    04-24-2020 04:34 PM

Similar Threads

  1. Calendar sync problem, System update 21
    By Sandman333 in forum Samsung Galaxy S9 & S9+
    Replies: 16
    Last Post: 05-01-2020, 11:40 AM
  2. Charging problem Galaxy A20e
    By Android Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 04-22-2020, 12:19 PM
  3. AndroidCentral having logon problems?
    By Android Central Question in forum Site Feedback & Help
    Replies: 2
    Last Post: 04-21-2020, 07:07 PM
  4. AndroidCentral having logon problems?
    By Android Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 04-21-2020, 06:35 PM
  5. Instagram Live problems on an Galaxy A71
    By pholo hlapane in forum Android 10
    Replies: 0
    Last Post: 04-21-2020, 11:19 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD