1. AC Question's Avatar
    Displays the Asus logo and nVidia logo (right bottom) only

    Have tried resetting using Volume and Power keys and using the pinhole reset button.

    No changes
    03-14-2015 12:17 AM
  2. B. Diddy's Avatar
    Welcome to Android Central! When you use the button combination, are you actually able to complete the factory reset?
    03-14-2015 06:38 PM
  3. ACariola's Avatar
    Hi B Diddy
    Thanks for your reply.

    I have used the button combination and there is no change in the splash screen.

    I also have done a factory reset by pressing the switch inside the pinhole with no change.

    Any other suggestions
    Thanks
    03-20-2015 07:27 PM
  4. B. Diddy's Avatar
    Sorry, I don't have any other ideas. It's a pretty old device, so it might be a motherboard failure.
    03-20-2015 11:56 PM
  5. ACariola's Avatar
    I am told this occurred after trying a firmware update so the motherboard may be OK.
    Could a firmware update fry the motherboard?
    Is there a way to completely clear the firmware? As I said factory reset using the pinhole switch doesn't help.

    Regards
    03-21-2015 09:29 PM
  6. B. Diddy's Avatar
    A firmware update won't damage the motherboard, but if it's a bad update, it could render the device unusable. The only way to fix it would probably be to flash a new firmware, if possible. I don't know how--you'd have to do a search for that on the web.
    ACariola likes this.
    03-22-2015 02:09 AM
  7. ACariola's Avatar
    Hello

    Any other suggestions on my Eee Prime freeze on splash screen?
    04-19-2015 07:46 PM
  8. ACariola's Avatar
    Hello Android Users
    My Problem is as follows.

    My TP is frozen on the ASUS logo in the middle and NVIDIA logo on bottom Right.
    Power button for 10 seconds causes it to cylce .
    Vol Up and Power puts it into APX mode. (Because my PC recognises that it is in APX)

    I found on YouTube a process that seems to work for some issues. Using a program called EasyFlasher you can flash a new ROM. You also have to have a CMD window open.

    However the following occurs. The Easyflasher and the CMD screen shows as follows.

    >Extracting blob archive..
    >Blob extracted!
    >Blob size 537604.973632813kb
    Running Wheelie..
    >Tablet is now ready for Nvflash
    >Extracting from blob...
    >Cleaning up before flashing...
    >Checking file sizes
    >SOS size 6038.25kb
    >APP size 524288kb
    >EBT size 1522.0595703125kb
    >LNX size 5244.25kb
    Done!

    The CMD screen seems to get to Partition 4 before finishing.

    However though it says "done" no change to the tablet operation. Still just shows Asus and Nvidia logos.

    Has anyone experienced this issue and if so any solution?

    Thanks
    08-01-2015 03:09 AM

Similar Threads

  1. Gear s not counting distance on elliptical
    By jnmigr in forum Samsung Gear S
    Replies: 4
    Last Post: 03-19-2015, 10:41 PM
  2. Why am I not gitting the Lollipop update on my HTC M8 (carrier is MTS)?
    By johnnie 65 in forum Other Canadian Carriers
    Replies: 1
    Last Post: 03-15-2015, 10:38 PM
  3. how to register a sim card on samsung avant
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 03-15-2015, 10:18 PM
  4. Why won't my Galaxy S5 turn back on?
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 03-13-2015, 10:56 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: 03-13-2015, 09:40 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD