1. AC Question's Avatar
    This has happened to me a couple times now. After my Moto X 2nd Gen shuts off due to low battery, when i plug it into the charger it chargers SUPER slow. The time until charged according to the battery estimate in settings says 22 hours until full. The ampere amp is showing 70 amperes when connected to a turbo charger. Usually its over 2000. Last time this happened, once the battery reached 100% the phone began charging like normal. But its a pain to wait 2 days for my phone to fully charge.

    Ive tried wiping the system cache, multiple soft resets, and last time i even did a factory reset but nothing helps.

    Whats going on? Any ideas?
    06-24-2016 09:49 AM
  2. belodion's Avatar
    Make sure the USB port is clean and undamaged, and that the USB lead is good.
    06-24-2016 10:31 AM
  3. Javier P's Avatar
    Also, try to avoid discharging the battery until the phone shuts down.
    belodion likes this.
    06-24-2016 10:40 AM
  4. belodion's Avatar
    Also, try to avoid discharging the battery until the phone shuts down.
    Yes. I missed that bit.

    A link to Rukbat's battery guide would not go amiss: http://forums.androidcentral.com/sho...d.php?t=500054
    06-24-2016 01:21 PM

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 07-10-2016, 03:47 PM
  2. Safety Assistance inadvertently led to police at my door
    By AC Question in forum General Help and How To
    Replies: 4
    Last Post: 06-25-2016, 03:35 PM
  3. Why doesn't my Galaxy Note 4 fast charging work in my car plug?
    By AC Question in forum Samsung Galaxy Note 4
    Replies: 3
    Last Post: 06-25-2016, 03:50 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 06-24-2016, 09:52 AM
  5. Replies: 0
    Last Post: 06-24-2016, 09:31 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD