1. dvlad3006's Avatar
    I got a Keyone recently, but there are a couple of issues regarding the synchronization of the e-mails:

    - Gmail account crashed suddenly with the message: "syncing in progress, please wait for a while to complete", but this was never stopping. Solution: factory reset.
    - the Microsoft Exchange account stopped working without any message. Solution: reinstalling the account. Today is the third time with the same issue.
    - Facebook account: High-res pictures synced with Sync-Me app only.
    - Facebook calendar: Events, birthdays, synced with Calendar Sync for Facebook, app by Shadowfury.

    Did you, guys, have problems with the sync? Is this a Hub issue, Android/Blackberry issue?

    I've start missing the previous Z30. Everything above were fine before. Without doing nothing on it, I had everything
    06-30-2017 09:55 PM
  2. christenmartin's Avatar
    no problems with anything syncing. pretty effortless. wish I had answer for you.
    07-02-2017 12:44 AM

Similar Threads

  1. WiFi issue...
    By Nuuq in forum Nexus 5X
    Replies: 1
    Last Post: 06-30-2017, 10:27 PM
  2. Fair Axon 7 with camera vibration/jitter issue
    By Bl00dRunzC0ld in forum Marketplace Archive
    Replies: 3
    Last Post: 06-30-2017, 09:01 PM
  3. WTS: Fair Axon 7 with camera vibration/jitter issue
    By Bl00dRunzC0ld in forum The Marketplace - Buy, Sell & Trade
    Replies: 2
    Last Post: 06-30-2017, 09:01 PM
  4. Audio issues?
    By Premium1 in forum OnePlus 5
    Replies: 0
    Last Post: 06-30-2017, 06:00 PM
  5. Spotify Issues
    By vpblaze in forum Google Home
    Replies: 0
    Last Post: 06-30-2017, 04:37 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD