1. piizzadude's Avatar
    So I have been playing around all day with my new Charge. I have been able to flash most things but everytime I go to flash the Voodoo Kernels (PBtime and JT's) I get as far as the sammy logo and then it bootloops.

    ISince the phone is new and not setup really, I have been wiping cache, data and dcache with every install, and flashing through CWM. Right now I am using the debloated EP1F full rom.

    Any suggestions?
    07-20-2011 02:59 AM
  2. likuidxd's Avatar
    So I have been playing around all day with my new Charge. I have been able to flash most things but everytime I go to flash the Voodoo Kernels (PBtime and JT's) I get as far as the sammy logo and then it bootloops.

    ISince the phone is new and not setup really, I have been wiping cache, data and dcache with every install, and flashing through CWM. Right now I am using the debloated EP1F full rom.

    Any suggestions?
    I had this problem when I flashed the EP1F package. I got back by flashing the full stock ED2 w/ modem package and starting over again. Since I hadn't really setup the phone yet I didn't mind so much. If you have a system backup made from Recovery you could probably use that too. Next time you flash the Voodoo Kernel, be sure to do a system backup in recovery before you do anything else.
    07-20-2011 12:24 PM
  3. piizzadude's Avatar
    I had this problem when I flashed the EP1F package. I got back by flashing the full stock ED2 w/ modem package and starting over again. Since I hadn't really setup the phone yet I didn't mind so much. If you have a system backup made from Recovery you could probably use that too. Next time you flash the Voodoo Kernel, be sure to do a system backup in recovery before you do anything else.
    I thought the recovery through CWM was messed up and not advisable yet....
    07-20-2011 01:18 PM
  4. likuidxd's Avatar
    I thought the recovery through CWM was messed up and not advisable yet....
    Haven't had to use it yet, hope I wont have too. I can't confirm that, but it's reassuring
    07-20-2011 01:26 PM
  5. davey11's Avatar
    I thought the recovery through CWM was messed up and not advisable yet....
    Yeah, restore has been a problem from the first build (jt's) to now with imnuts current blue edition. Check out the cwm threads at xda. Just gotta do Tibu restore for now.

    Typed with my thumbs via Tapatalk
    07-20-2011 02:24 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD