1. JihadSquad's Avatar
    See post #6
    10-03-2011 10:47 PM
  2. Eliaseje's Avatar
    No you dont need to wipe data. when you flash ep1w via odin this will wipe data for you. Yes this comes rooted and no you dont need to worry about voodoo.
    10-03-2011 11:19 PM
  3. JihadSquad's Avatar
    Also, should I flash this with the battery in or out? I have seen people say both on other forums.
    10-03-2011 11:26 PM
  4. dwitherell's Avatar
    Also, should I flash this with the battery in or out? I have seen people say both on other forums.
    Flash with the battery in.
    10-03-2011 11:34 PM
  5. JihadSquad's Avatar
    OK I am bump charging to full atm then I'll flash and post results. Also I de-voodooed and formatted before you replied so I guess I will just have to voodoo after.
    10-03-2011 11:39 PM
  6. JihadSquad's Avatar
    OK debloated EP1W seems to be working. I booted up and it looks like I'll have to get CWM again. Its annoying using Titanium free lol. I'm also getting way better signal even though I had the EP1W modems on EE4.

    EDIT: Just checked task manager and why is this using more RAM than EE4? Its debloated too...

    EDIT 2: How do I enable voodoo lagfix on this? I can't tell if it's enabled or disabled. My quadrants are around 1000, which is in between voodoo and no voodoo, but it might just be gingerbread. The "voodoo control" app only has 3 options and says that my kernel can't use voodoo sound (but idk about lagfix?). When I type "mount" it doesnt give me the text it used to... Also, I explicitly de-voodooed the phone before I flashed it just in case the ROM couldn't handle it.
    10-04-2011 12:16 AM
  7. papa54's Avatar
    OK debloated EP1W seems to be working. I booted up and it looks like I'll have to get CWM again. Its annoying using Titanium free lol. I'm also getting way better signal even though I had the EP1W modems on EE4.

    EDIT: Just checked task manager and why is this using more RAM than EE4? Its debloated too...

    EDIT 2: How do I enable voodoo lagfix on this? I can't tell if it's enabled or disabled. My quadrants are around 1000, which is in between voodoo and no voodoo, but it might just be gingerbread. The "voodoo control" app only has 3 options and says that my kernel can't use voodoo sound (but idk about lagfix?). When I type "mount" it doesnt give me the text it used to... Also, I explicitly de-voodooed the phone before I flashed it just in case the ROM couldn't handle it.
    yep.. you shouldnt have done that...
    try again..
    10-04-2011 11:57 PM
  8. JihadSquad's Avatar
    yep.. you shouldnt have done that...
    try again..
    If I back this up in CWM, restore to my old backup, run voodoo, and restore back to this, will it work? Also I am getting quadrants of like 1300-1500 on RFS i cant believe how fast this will get with voodoo.
    10-05-2011 12:07 AM
  9. gattaka451's Avatar
    I get around 2000. Not sure if that's normal or not.
    10-05-2011 09:03 AM
  10. JihadSquad's Avatar
    I get around 2000. Not sure if that's normal or not.
    Just got voodoo to work; now I'm getting ~2200s.
    10-05-2011 09:12 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD