08-25-2012 11:12 AM
538 ... 34567 ...
tools
  1. Downtown Taco's Avatar
    Everything seems good. Runs smooth and clean except MMS doesn't work. I went to a stock ROM, update PRL and profile and MMS worked fined. Flashed back to this and its a no go.

    For what its worth, it doesn't seem to be working on times_infinty's AOKP build either.



    Sent from my SPH-D710 using Android Central Forums
    Mine works fine sir.

    Sent from my piece of expensive plastic and silicon.
    07-13-2012 12:23 AM
  2. MrDowntown12's Avatar
    Well then, any idea as to why mine doesn't work? I'm pretty savvy at fixing my own issues but I can't figure why it would woke one place and not the other especially if other people don't have the problem.

    Sent from my SPH-D710 using Android Central Forums
    07-13-2012 01:23 AM
  3. Dark_Knight2's Avatar
    Well then, any idea as to why mine doesn't work? I'm pretty savvy at fixing my own issues but I can't figure why it would woke one place and not the other especially if other people don't have the problem.

    Sent from my SPH-D710 using Android Central Forums
    It works for my tester as well. Did you go thru android setup wizard at first flash?

    Sent from my SPH-D710 using Tapatalk 2
    07-13-2012 09:26 AM
  4. MrDowntown12's Avatar
    Yep everytime

    Sent from my SPH-D710 using Android Central Forums
    07-13-2012 10:07 AM
  5. Dark_Knight2's Avatar
    Yep everytime

    Sent from my SPH-D710 using Android Central Forums
    Maybe a bad DL? It worked when i was running rc1. Maybe try going into settings......applications.....mms.......clear app data and cache. Then go into recovery and wipe cache and dalvik.

    Sent from my SPH-D710 using Tapatalk 2
    07-13-2012 12:00 PM
  6. Downtown Taco's Avatar
    Hey Dark_Knight2, so installed this a few days ago. I like it, but my battery life kinda sucks. Suggestions?

    Sent from my piece of expensive plastic and silicon.
    ???

    Sent from my piece of expensive plastic and silicon.
    07-13-2012 01:20 PM
  7. Dark_Knight2's Avatar
    ???

    Sent from my piece of expensive plastic and silicon.
    Try charging your battery to 100% then calibrate the battery. Discharge to 5% then charge again to 100% without intruption. Should be much better.

    Sent from my SPH-D710 using Tapatalk 2
    07-13-2012 01:39 PM
  8. Downtown Taco's Avatar
    Try charging your battery to 100% then calibrate the battery. Discharge to 5% then charge again to 100% without intruption. Should be much better.

    Sent from my SPH-D710 using Tapatalk 2
    I'll try that. In the meantime, here's a screenshot.

    Sent from my piece of expensive plastic and silicon.
    07-13-2012 04:01 PM
  9. Dark_Knight2's Avatar
    I'll try that. In the meantime, here's a screenshot.

    Sent from my piece of expensive plastic and silicon.
    Can I see a screenshot of the screen on time please. I may be able to fix it.

    Sent from my SPH-D710 using Tapatalk 2
    07-13-2012 04:48 PM
  10. Downtown Taco's Avatar
    Ima newb. Remember that. So I nay have uploaded something incorrect.

    Sent from my piece of expensive plastic and silicon.
    07-13-2012 05:26 PM
  11. Dark_Knight2's Avatar
    Ima newb. Remember that. So I nay have uploaded something incorrect.

    Sent from my piece of expensive plastic and silicon.
    Press on the "Screen" icon and take a screenshot of that

    Sent from my SPH-D710 using Tapatalk 2
    07-13-2012 06:14 PM
  12. Downtown Taco's Avatar
    Simplicity.

    Sent from my piece of expensive plastic and silicon.
    07-13-2012 06:18 PM
  13. Downtown Taco's Avatar
    On a total side note, I'm getting really low scores on Quadrant.

    Sent from my piece of expensive plastic and silicon.
    07-13-2012 06:20 PM
  14. ffkip911's Avatar
    new g apps and inverted g app mod work well together...no issues, running fast and smooth
    07-13-2012 06:35 PM
  15. Dark_Knight2's Avatar
    On a total side note, I'm getting really low scores on Quadrant.

    Sent from my piece of expensive plastic and silicon.
    Wow....thats horrible. Let me do some work on this Sunday. On vacation right now

    Sent from my SPH-D710 using Tapatalk 2
    Downtown Taco likes this.
    07-13-2012 07:01 PM
  16. Downtown Taco's Avatar
    Wow....thats horrible. Let me do some work on this Sunday. On vacation right now

    Sent from my SPH-D710 using Tapatalk 2
    Oh. Well enjoy your vacation!

    Sent from my piece of expensive plastic and silicon.
    07-14-2012 12:10 PM
  17. Dark_Knight2's Avatar
    http://www.4shared.com/zip/TxJePIVs/...one_6_RC2.html

    AOKP Milestone 6 RC2 is up.

    Sent from my SPH-D710 using Tapatalk 2
    07-14-2012 03:51 PM
  18. Dark_Knight2's Avatar
    Op updated.

    Sent from my SPH-D710 using Tapatalk 2
    07-14-2012 03:56 PM
  19. dt81's Avatar
    Anywhere we can download the files with out having to create an account to download them?
    07-14-2012 10:04 PM
  20. Dark_Knight2's Avatar
    Anywhere we can download the files with out having to create an account to download them?
    Ill upload to dropbox later.

    Sent from my SPH-D710 using Tapatalk 2
    dt81 likes this.
    07-14-2012 10:15 PM
  21. thenameisnigel's Avatar
    My installation failed...assert failed, status 7. Error in /emmc/AOKP_ET4G_Milestone_6_RC1.zip.
    07-14-2012 11:39 PM
  22. Dark_Knight2's Avatar
    My installation failed...assert failed, status 7. Error in /emmc/AOKP_ET4G_Milestone_6_RC1.zip.
    Bad DL. My tester is still running RC1 without issue.

    Sent from my SPH-D710 using Tapatalk 2
    07-14-2012 11:45 PM
  23. thenameisnigel's Avatar
    Bad DL. My tester is still running RC1 without issue.

    Sent from my SPH-D710 using Tapatalk 2
    Ok. I'm gone try again.
    07-14-2012 11:59 PM
  24. thenameisnigel's Avatar
    Downloaded three times and installed. Assert failed. Status 7. Help please.

    EDIT: No ROM will install on this phone. I just received it from Sprint. (Status 7) Assert Failed.
    07-15-2012 12:09 AM
  25. Dark_Knight2's Avatar
    Downloaded three times and installed. Assert failed. Status 7. Help please.

    EDIT: No ROM will install on this phone. I just received it from Sprint. (Status 7) Assert Failed.
    You dont have cwm recovery. You need a custom recovery.

    Sent from my SPH-D710 using Tapatalk 2
    07-15-2012 07:36 AM
538 ... 34567 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD