08-25-2012 11:10 AM
2,448 ... 8990919293 ...
tools
  1. deakelem's Avatar
    Hey Thx! I'm happy to flash anything! Appreciate it. Thx for the heads up on the kernel DK. I saw it once I got installed
    cool, let me know if you need a link to the stable 4 build of aokp ics
    08-23-2012 05:13 PM
  2. MrPerferect's Avatar
    Wish me luck on my first flash into jelly bean territory. See you on the other side.Thanks dk

    Sent from my SPH-D710 using Android Central Forums
    08-23-2012 05:18 PM
  3. deakelem's Avatar
    Wish me luck on my first flash into jelly bean territory. See you on the other side.Thanks dk

    Sent from my SPH-D710 using Android Central Forums
    and brick!..

    jk good luck, its awesome lol
    DEF3NDER likes this.
    08-23-2012 05:18 PM
  4. JamesBond007's Avatar
    I can not appease everyone. Someone is always going to be pissed off at me.
    DK, your ROM is the first one I've ever flashed to my phone. I ran into the GPS fix issue, followed the instructions in your OP, and went back to it. This ROM kicks ***! Thanks so much for all your hard work.
    tomlirr324 and macjenny like this.
    08-23-2012 05:29 PM
  5. redx1989's Avatar
    Downloading. Got 8/10 gapps. Let u know once its running
    How is 5?
    08-23-2012 06:09 PM
  6. Dark_Knight2's Avatar
    I have 5 running with 8/10 gapps. Had to select allow on superuser prompt before Su would update. Running well. Still having trouble with rotation. Gonna wipe dalvik and cache.
    So you got build 5-3 up and running without issue?
    08-23-2012 06:16 PM
  7. OCDMODS008008's Avatar
    No prob other than rotation. Battery seems really good as well just have to get rotate fixed or I'm gonna go crazy! Can u post me a link for ur aokp ICS ROM. I've tried everything I have but no luck. I was told its been used to fix. Thx DK
    08-23-2012 06:22 PM
  8. maddness247's Avatar
    no luck fro me did a clean install and got set up wiz error and it froze had to remove battery
    08-23-2012 06:37 PM
  9. Dark_Knight2's Avatar
    no luck fro me did a clean install and got set up wiz error and it froze had to remove battery
    Im really confused now
    08-23-2012 06:41 PM
  10. miggiekrak's Avatar
    Me too..stuck on install on 5...going back to 4

    Sent from my SPH-D710 using Android Central Forums
    08-23-2012 06:43 PM
  11. froir's Avatar
    hell yea man, i vpn to my house lol
    Too bad. Me, at work, I'm the owner of the network. It is nice to be the network engineer. Lol
    08-23-2012 06:43 PM
  12. deakelem's Avatar
    No prob other than rotation. Battery seems really good as well just have to get rotate fixed or I'm gonna go crazy! Can u post me a link for ur aokp ICS ROM. I've tried everything I have but no luck. I was told its been used to fix. Thx DK
    Here you go dude

    HFS /public/dark_knight_archive/AOKP_DK_ICS_Stable/
    08-23-2012 06:44 PM
  13. Dark_Knight2's Avatar
    Me too..stuck on install on 5...going back to 4

    Sent from my SPH-D710 using Android Central Forums
    Stuck on install????
    08-23-2012 06:44 PM
  14. miggiekrak's Avatar
    Dk...stuck on wiz error and black screen..sorry

    Sent from my SPH-D710 using Android Central Forums
    08-23-2012 06:45 PM
  15. maddness247's Avatar
    Im really confused now

    let me try it with the older gapps I used the 08/10 one's
    08-23-2012 06:45 PM
  16. deakelem's Avatar
    Too bad. Me, at work, I'm the owner of the network. It is nice to be the network engineer. Lol
    lol nice Im a network security analyst.. so i just opened the firewalls to allow pptp vpn haha
    08-23-2012 06:47 PM
  17. miggiekrak's Avatar
    DK.....I did a fresh wipe to all and then did sbris Kern, 5- 3 jelly and 810 gapps...then after set up..black screen and status bar....

    Sent from my SPH-D710 using Android Central Forums
    08-23-2012 06:47 PM
  18. Dark_Knight2's Avatar
    Im really not understanding this wizard error. Its a gapp.
    08-23-2012 06:48 PM
  19. deakelem's Avatar
    Im really not understanding this wizard error. Its a gapp.
    well you know what i noticed, when i went from 4 to 5-3 i didnt do a full wipe, just cache. I was able to get past the gapps wizard and to the normal home screen but what i noticed is it was using nova launcher and not trebuchet.

    You see my gapps automatically download nova launcher when i was using build 4, so it was installed when i went to 5-3 (no full wipe)

    I'm thinking this issue is because trebuchet isnt installed or cant be found on a fresh install of 5-3.
    08-23-2012 06:51 PM
  20. miggiekrak's Avatar
    OK..thanks perhaps I'll do ur 5-3 jelly and an old gapps

    Sent from my SPH-D710 using Android Central Forums
    08-23-2012 06:51 PM
  21. maddness247's Avatar
    same thing thing setup wiz has stopped and then a black screen
    08-23-2012 06:54 PM
  22. OCDMODS008008's Avatar
    I'm starting to wonder if everybody is using the google Apps from 7/17 or 7/26. I haven't had issue With boot using 8/10 gapps or low rider. I have always used cwm6 as well
    08-23-2012 06:55 PM
  23. deakelem's Avatar
    I'm starting to wonder if everybody is using the google Apps from 7/17 or 7/26. I haven't had issue With boot using 8/10 gapps or low rider. I have always used cwm6 as well
    Did you get that ICS build i posted?
    08-23-2012 06:57 PM
  24. froir's Avatar
    So, what's new with gapps 8-10?
    08-23-2012 07:01 PM
  25. Dark_Knight2's Avatar
    well you know what i noticed, when i went from 4 to 5-3 i didnt do a full wipe, just cache. I was able to get past the gapps wizard and to the normal home screen but what i noticed is it was using nova launcher and not trebuchet.

    You see my gapps automatically download nova launcher when i was using build 4, so it was installed when i went to 5-3 (no full wipe)

    I'm thinking this issue is because trebuchet isnt installed or cant be found on a fresh install of 5-3.
    OMG? You are right. Trech launcher is in the /system drawer but its an empty shell. WHAT THE HECK? It shows Trechebut.apk but when I click on it its an empty shell? **Sigh**
    08-23-2012 07:06 PM
2,448 ... 8990919293 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD