08-09-2012 03:05 AM
2,584 ... 89101112 ...
tools
  1. sbeekman1's Avatar
    How's progress on alpha 4 dark? You figure out a fix for sounds or YouTube yet??

    Sent from my SPH-D710 using Xparent ICS Tapatalk 2
    07-29-2012 03:46 PM
  2. isaac2k10's Avatar
    jaysmi32,

    you can try this it's hit or miss -> Samsung Epic 4G Touch JTAG Brick Repair - MobileTechVideos.COM
    07-29-2012 03:46 PM
  3. nothingblooms's Avatar
    take it in. say you tried doing the update and that happened.
    try everything in this [Q] I take it I'm bricked - xda-developers
    07-29-2012 03:47 PM
  4. anon(81684)'s Avatar
    How do I install it?


    Make sure you've enabled on USB debugging on your phone in Settings -> Application -> Development
    2. Get the Android SDK here: Android SDK | Android Developers
    Extract the SDK to any folder say C:\Android
    Make sure that you have installed the drivers for your phone and the operating system recognizes your phone.

    Everything installed? Continuing...

    Now how to actually access the log, everything in italic are commands you need to enter.


    Open the 'run' dialog by pressing the 'Windows' + 'r' buttons on your keyboard (minimize the browser & other non-windows programs)
    cmd (this will open a DOS prompt)
    cd c:\Android\tools (go to the directory where you extracted the SDK)
    adb shell
    Now you'll see just a '$'
    logcat

    not as easy as it sounds. good luck
    Awesome got it working, now i just need to move from alpha 2 to 3
    07-29-2012 03:52 PM
  5. Dark_Knight2's Avatar
    Alpha 4 is being uploaded
    07-29-2012 03:57 PM
  6. anon(81684)'s Avatar
    Alpha 4 is being uploaded
    Alpha 3 just moved to sd card... youre too fast!Gonna wait for A4. Amazing work DK.
    07-29-2012 04:00 PM
  7. vnyborg's Avatar
    For all with sound not working. Got this from over on xda, it worked for me.
    [FIX] Sound for Jelly Bean/CM10 ROM's - xda-developers

    Just make sure you extract the file first, then copy to system/etc.
    craigster likes this.
    07-29-2012 04:02 PM
  8. Dark_Knight2's Avatar
    Op updated.
    07-29-2012 04:06 PM
  9. vnyborg's Avatar
    Alpha 4 is being uploaded
    Damn I just setup Alpha 3. This is some exciting stuff. So I can flash Alpha 4 over 3 or do I need to do the whole el26 flash, wipe procedure?
    07-29-2012 04:06 PM
  10. nothingblooms's Avatar
    Op updated.
    downloading and making edits will post with results.
    07-29-2012 04:09 PM
  11. Dark_Knight2's Avatar
    Damn I just setup Alpha 3. This is some exciting stuff. So I can flash Alpha 4 over 3 or do I need to do the whole el26 flash, wipe procedure?
    Please do a full wipe with el26 kernel and cwm5 recovery. I want to make sure any issue users are having are legit issues and not ghost data issues. Once i get to Beta then I wont have users do a full wipe.
    z31k likes this.
    07-29-2012 04:10 PM
  12. thenameisnigel's Avatar
    PM'ed you back.
    07-29-2012 04:14 PM
  13. vnyborg's Avatar
    Please do a full wipe with el26 kernel and cwm5 recovery. I want to make sure any issue users are having are legit issues and not ghost data issues. Once i get to Beta then I wont have users do a full wipe.

    Ok not a problem. Your hardwork is much appreciated. What was changed or fixed in the Alpha 4 build?
    07-29-2012 04:14 PM
  14. Dark_Knight2's Avatar
    Ok not a problem. Your hardwork is much appreciated. What was changed or fixed in the Alpha 4 build?
    Changelog inside op.
    07-29-2012 04:20 PM
  15. EmperorX's Avatar
    Can anyone confirm that 4G wireless tethering works? I'm unfortunately limited to tethering for internet access the next few days. I know this isn't a huge issue and is probably near the bottom of a long laundry list if it is borked... But if it happens to work i'm gonna flash this beast!
    07-29-2012 04:22 PM
  16. 1stloc's Avatar
    Is anyone else having 3g data coming and going I keep doin a fresh install on every Alpha and still have problems...I don't know how to do a logcat but will try to get one by tonight

    Sent from my SPH-D710 using Tapatalk 2
    07-29-2012 04:26 PM
  17. sbeekman1's Avatar
    Nothing seems changed from alpha 3 sorry YouTube still borked no sounds you'll get it hang in their dark great progress though

    Sent from my SPH-D710 using Xparent ICS Tapatalk 2
    07-29-2012 04:28 PM
  18. nothingblooms's Avatar
    update on alpha 4. Does not seem like anything has changed with sounds. Youtube still broken.
    07-29-2012 04:29 PM
  19. nothingblooms's Avatar
    will post logcat in 10 or so.
    07-29-2012 04:34 PM
  20. Dark_Knight2's Avatar
    Nothing seems changed from alpha 3 sorry YouTube still borked no sounds you'll get it hang in their dark great progress though

    Sent from my SPH-D710 using Xparent ICS Tapatalk 2
    Its the dam media_codecs.xml. I cant get the right balance. Stand by for Alpha 5
    z31k and caliboyphillip like this.
    07-29-2012 04:42 PM
  21. sbeekman1's Avatar
    Their is a sound fix from xda some posted a cpl pages ago couldn't you incorporate them right into rom???

    Sent from my SPH-D710 using Xparent ICS Tapatalk 2
    07-29-2012 04:44 PM
  22. isaac2k10's Avatar
    Changelog inside op.
    hey DK think you should change the OP so it says ODIN back to el26 CWM instead of using chris' kernel
    07-29-2012 04:44 PM
  23. anon(81684)'s Avatar
    anyones 3g timing out after a while? and google now force closes right after chosing "yes im in"

    how do i get the logcat in a .txt file?
    07-29-2012 04:46 PM
  24. sbeekman1's Avatar
    I've been using Chris' the whole time flashed about ten times already

    Sent from my SPH-D710 using Xparent ICS Tapatalk 2
    07-29-2012 04:47 PM
  25. sosovoo's Avatar
    Xda tether does not wrk

    Sent from my SPH-D710 using Tapatalk 2
    07-29-2012 04:49 PM
2,584 ... 89101112 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD