08-09-2012 03:05 AM
2,584 ... 1819202122 ...
tools
  1. Zero Night's Avatar
    When I open up the Camera app it says gallery forced closed any ideas on how to fix?
    TurboFool likes this.
    07-30-2012 05:07 PM
  2. TurboFool's Avatar
    I'm getting, "Unfortunately, Google Search has stopped" over and over again immediately after flashing and setting up Beta 1. Anyone else experiencing the same? And yes, I wiped everything I was supposed to.
    07-30-2012 05:12 PM
  3. Dark_Knight2's Avatar
    Cuz its a port and wont work until its built from source for our device.
    Lmfao. That shows how little you really know about ports and source built roms. Do yourself a favor and stop making yourself look stupid. Ports can be 99.9% stable. Whoever told you they couldnt lied.
    patrao_n likes this.
    07-30-2012 05:15 PM
  4. Dreammanifested's Avatar
    it still keeps telling me that the installation is aborted. I follow the steps and im not sure what's the problem. i have never had problems flashing anything. I have been currently running the Universe rom, so i mobile odined the el26 kernel, and then from that recovery im still getting the problem
    07-30-2012 05:15 PM
  5. qbking77's Avatar
    When I open up the Camera app it says gallery forced closed any ideas on how to fix?

    I get this too. Can't seem to find a fix
    07-30-2012 05:15 PM
  6. thefirstpole's Avatar
    Rebooting is having trouble, it just sticks on the screen that says rebooting.

    Google Search is FCing from time to time.

    Opening camera brings a notification saying "Gallery Force Close" Then throws me back to the main menu.

    Thats what I've encountered so far.

    I also flashed Beta 1 from CM6, no hard bricking, but I'm not saying it's safe to flash from CM6.
    07-30-2012 05:15 PM
  7. Jcossack88's Avatar
    Anyone using FF18 and have Beta1? If so, can you post a review video on YouTube? I am wondering if I should install the CWM recovery QBking77 suggests...he says its safe to flash any ROM with it.
    07-30-2012 05:16 PM
  8. Dreammanifested's Avatar
    it says can't open /emmc/cyanogenmod10_beta-1... (bad)
    07-30-2012 05:17 PM
  9. mhaner's Avatar
    When I open up the Camera app it says gallery forced closed any ideas on how to fix?
    same here

    logcat2.txt
    07-30-2012 05:17 PM
  10. Dark_Knight2's Avatar
    When I open up the Camera app it says gallery forced closed any ideas on how to fix?
    Did you flash gapps yet?
    07-30-2012 05:19 PM
  11. Zero Night's Avatar
    Also whenever I plug in my charger it reboots on beta 1
    07-30-2012 05:19 PM
  12. Dark_Knight2's Avatar
    I'm getting, "Unfortunately, Google Search has stopped" over and over again immediately after flashing and setting up Beta 1. Anyone else experiencing the same? And yes, I wiped everything I was supposed to.
    Try removing google search from system folder and reinstalling it from the market.
    07-30-2012 05:20 PM
  13. nothingblooms's Avatar
    dk root access is broken , torch is broken , gps still broken on 3g works on wifi.
    07-30-2012 05:20 PM
  14. thefirstpole's Avatar
    it says can't open /emmc/cyanogenmod10_beta-1... (bad)
    Try deleting the file from your memory then copy it back on then try again, Sometimes you get that when there is a write error when copying or dl-ing the file.
    07-30-2012 05:20 PM
  15. Dark_Knight2's Avatar
    Also whenever I plug in my charger it reboots on beta 1
    I definitely need a logcat for that
    07-30-2012 05:21 PM
  16. TurboFool's Avatar
    Also, oddball issue: the Play Store icon in the top-right corner of the launcher doesn't work. The Play Store app does, just not that link to it.

    EDIT: Never mind, started working after a crash and reboot.
    07-30-2012 05:24 PM
  17. Zero Night's Avatar
    I definitely need a logcat for that
    I wanted to know if anyone else was having that problem and BTW the camera doesn't work not only the app even if I download a different app.
    07-30-2012 05:26 PM
  18. agentfazexx's Avatar
    Exchange doesn't seem to work... Some SSL error.
    07-30-2012 05:26 PM
  19. sosovoo's Avatar
    beta 1 notes so far:

    3g works - but switches to 4g within a min or two same deal with 4g
    4g took a while to turn on
    once i rebooted phone was just being sluggish calls were having a hard time being made and hanging up (sometimes)
    SU is not granting any access or updating binary
    i still have the voicemail notification i call it and says i have no voicemails (phone says i have 5)
    phone randomly wakes



    google search works and talks back

    i would test market apps but im going in and out of 4g

    thanks for the hard work Dark!
    07-30-2012 05:28 PM
  20. mcgleevn's Avatar
    second that nothingsblooms: no root

    also, im still getting random wakes (not as often as alpha 4)

    and thanks for whippin out these updates so quickly, been flashin like mad lately
    07-30-2012 05:30 PM
  21. isoft7's Avatar
    Registered just to say thanks DK for all your hard work! Sure there are still issues, but holy smokes, what you've pumped out in such a short period of time is impressive to say the least.

    Thanks again!!!
    Ipanda86 and ffolkes like this.
    07-30-2012 05:31 PM
  22. Zero Night's Avatar
    beta 1 notes so far:

    3g works - but switches to 4g within a min or two same deal with 4g
    4g took a while to turn on
    once i rebooted phone was just being sluggish calls were having a hard time being made and hanging up (sometimes)
    SU is not granting any access or updating binary
    i still have the voicemail notification i call it and says i have no voicemails (phone says i have 5)
    phone randomly wakes



    google search works and talks back

    i would test market apps but im going in and out of 4g

    thanks for the hard work Dark!
    And if you plug in your charger it will reboot your device turn off your 3g or something weird like that.

    If it doesn't do that to you It might just do that sometimes and yes we have no root access with superuser.
    07-30-2012 05:31 PM
  23. thefirstpole's Avatar
    I'm also getting an FC when I hit storage in the settings menu.
    07-30-2012 05:31 PM
  24. TurboFool's Avatar
    Running Root Explorer instantly reboots the phone.

    EDIT: Okay, running anything that requires root reboots my phone. Going back to AOKP for a little while while this stuff gets ironed out. Great start, though.
    07-30-2012 05:33 PM
  25. Dark_Knight2's Avatar
    dk root access is broken , torch is broken , gps still broken on 3g works on wifi.
    Root access? I didnt touch superuser or the binary.
    07-30-2012 05:38 PM
2,584 ... 1819202122 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD