08-09-2012 03:05 AM
2,584 ... 5354555657 ...
tools
  1. whiba's Avatar
    Flashed this with dark gapps and I lost root.

    Can I just flash the other gapps to get root? Or do I need to flash back to another ROM first?

    Also - is the recovery included with this ROM/kernel safe to flash from?

    Thanks!
    08-03-2012 05:20 PM
  2. EmperorX's Avatar
    I did flash the Beta 4 before it was officially posted (the one a page or two back). Were there changes made since then before it was added to the OP?
    08-03-2012 05:20 PM
  3. sosovoo's Avatar
    Lol I'm still on beta 3 its running so good. How's 4? :o
    08-03-2012 05:21 PM
  4. d_kramer74's Avatar
    Ran into a status 7... Ill try again when i get home from work
    08-03-2012 05:39 PM
  5. Dark_Knight2's Avatar
    Flashed this with dark gapps and I lost root.

    Can I just flash the other gapps to get root? Or do I need to flash back to another ROM first?

    Also - is the recovery included with this ROM/kernel safe to flash from?

    Thanks!
    yes recovery is safe.
    08-03-2012 05:42 PM
  6. JasonVargas's Avatar
    Ok I'm new here at ACS. I usually get my stuff from XDA. They're still on Alpha 2 over there with ALOT of bugs. Why is this on Beta 4 already what am i missing?
    08-03-2012 05:44 PM
  7. rupes0610's Avatar
    Still have LOS in Beta 4. Happens within 5 minutes of boot. Need to use Signal Booster to get temporary service or restart phone. Also wiped data/cache. I didn't flash a new kernel. Was I supposed to?

    On a good note there is no more wake lock issues! :-)
    08-03-2012 05:45 PM
  8. Dark_Knight2's Avatar
    Ok I'm new here at ACS. I usually get my stuff from XDA. They're still on Alpha 2 over there with ALOT of bugs. Why is this on Beta 4 already what am i missing?
    Well Im ahead of the pack so to speak. im not waiting for sbrissen to fix the issues. im doing it myself
    08-03-2012 05:45 PM
  9. nascasho's Avatar
    Still no go on internal storage flashing? because I wanna try this BAD.
    08-03-2012 05:52 PM
  10. ahmadshawki's Avatar
    Sorry guys but I don't have an SD card. Can I just flash the ROM from the internal memory or not. I know it says so in the OP but I did it with the CM10 beta2 from XDA and it worked fine.
    So, can I do this after the latest update or not?
    Again, I'm so sorry for this question but I thought I'd ask first...
    08-03-2012 05:54 PM
  11. EmperorX's Avatar
    Yes, you guys can flash from internal as long as you are on a "safe" recovery.. EL26, EL29 or chris41g's RC10 (CWM) or RC11 (TWRP).
    ahmadshawki likes this.
    08-03-2012 05:56 PM
  12. EmperorX's Avatar
    DK, any confirmation from your official testers on LoS or are we doing something wrong... somehow?
    nascasho likes this.
    08-03-2012 05:57 PM
  13. NewWorldOrphan9's Avatar
    I was getting the Status 7 error, then remembered I hadn't wipe the Dalvik Cache, then it install no problem.

    Sent from my SPH-D710 using Tapatalk 2
    08-03-2012 06:02 PM
  14. JasonVargas's Avatar
    Well Im ahead of the pack so to speak. im not waiting for sbrissen to fix the issues. im doing it myself
    :-D Good one. ok So im officially converting to ACS. You have QBKing77 to thank for that. Thanks for the Speedy Updates
    08-03-2012 06:02 PM
  15. ahmadshawki's Avatar
    Yes, you guys can flash from internal as long as you are on a "safe" recovery.. EL26, EL29 or chris41g's RC10 (CWM) or RC11 (TWRP).
    Thanks a lot...
    08-03-2012 06:06 PM
  16. Xtremeyouth1's Avatar
    Yes unfortunately I too also am still having los and battery issues. I've lost 11% in 6 minutes. Love it though. Those two issues seem to be the last things from keeping this being a dd.

    Sent from my SPH-D710 using Android Central Forums
    EmperorX likes this.
    08-03-2012 06:08 PM
  17. Dulanic's Avatar
    Ok I'm new here at ACS. I usually get my stuff from XDA. They're still on Alpha 2 over there with ALOT of bugs. Why is this on Beta 4 already what am i missing?
    It could be gamma 666 if DK felt like it. There is no standard to the versions.
    patrao_n likes this.
    08-03-2012 06:10 PM
  18. Dark_Knight2's Avatar
    It could be gamma 666 if DK felt like it. There is no standard to the versions.
    Thats funny
    08-03-2012 06:13 PM
  19. dabora3003's Avatar
    For me I reinstalled and flashed with low rider gapps which comes with SuperSU when you boot up. Open superSU update binary and in market. Reboot and have fun with darks ROM :thumbup:
    Tried this again and it worked this time. Thanks very much!
    sosovoo likes this.
    08-03-2012 06:20 PM
  20. sosovoo's Avatar
    I'll be testing beta 4 after dinner and a few :beer::beer::beer:
    08-03-2012 06:24 PM
  21. Dark_Knight2's Avatar
    Yes unfortunately I too also am still having los and battery issues. I've lost 11% in 6 minutes. Love it though. Those two issues seem to be the last things from keeping this being a dd.

    Sent from my SPH-D710 using Android Central Forums
    Crap. why are some peeps not having los issues and others are? makes no sense.
    Downtown Taco likes this.
    08-03-2012 06:25 PM
  22. EmperorX's Avatar
    Did everyone who is experiencing LoS wipe EVERYTHING and flash or just dalvik/cache?

    I came from CM9 and wiped everything of course. I did however restore apps with titanium backup... However, I only installed "user apps" and absolutely no Google Apps. Not sure if this would in any way be related the my LoS issues. However, i'd be curious if someone just flashed it without installing anything additional and experienced LoS at some point. It took about an hour for me, although I did reboot a few times during that time for various reasons dealing with what I was doing on my device.
    08-03-2012 06:31 PM
  23. sjsharksfan's Avatar
    Crap. why are some peeps not having los issues and others are? makes no sense.
    I agree

    sj
    08-03-2012 06:32 PM
  24. rupes0610's Avatar
    Did everyone who is experiencing LoS wipe EVERYTHING and flash or just dalvik/cache?

    I came from CM9 and wiped everything of course. I did however restore apps with titanium backup... However, I only installed "user apps" and absolutely no Google Apps. Not sure if this would in any way be related the my LoS issues. However, i'd be curious if someone just flashed it without installing anything additional and experienced LoS at some point. It took about an hour for me, although I did reboot a few times during that time for various reasons dealing with what I was doing on my device.
    Wiped everything and flashed. Lowrider gapps.
    08-03-2012 06:34 PM
  25. teejaymarx's Avatar
    Wiped everything and flashed. Lowrider gapps.
    Same here...Calks super wipe x2 then ROM...then Low rider Gapps...then restored user apps in Titanium.

    Sent from my SPH-D710 using Tapatalk 2
    08-03-2012 06:42 PM
2,584 ... 5354555657 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD