08-09-2012 03:05 AM
2,584 ... 5556575859 ...
tools
  1. Xtremeyouth1's Avatar
    Its probably my modem. Gonna try a different one and report back

    Sent from my SPH-D710 using Android Central Forums
    08-03-2012 07:35 PM
  2. acejoker25's Avatar
    Maybe try updating prl and profile before flashing will help
    08-03-2012 07:38 PM
  3. mattboy9921's Avatar
    this is kinda a stupid question but: what exactly happens with LOS? i mean i get the litteral meaning but ive had my 3g the entire time ive ran this rom. its at 1 bar or 2 but thats usually what it is at my house..
    08-03-2012 07:43 PM
  4. JayWill's Avatar
    this is kinda a stupid question but: what exactly happens with LOS? i mean i get the litteral meaning but ive had my 3g the entire time ive ran this rom. its at 1 bar or 2 but thats usually what it is at my house..
    No data, no voice, nothing. On the stock Samsung ROM, LOS was usually indicated by a circle with a line though it where signal bars would normally be. I'm not sure how the state is represented on this ROM.

    Sent from my SPH-D710 using Tapatalk 2
    mattboy9921 likes this.
    08-03-2012 07:50 PM
  5. sosovoo's Avatar
    Beta 4 is solid so far! On FF18.

    Sent from my SPH-D710 using Tapatalk 2
    08-03-2012 07:51 PM
  6. isaac2k10's Avatar
    For all those with LoS since DK added init.d to the kernel you can flash the LoS fix zip file found on XDA forums to see if that helps. Just search the forum

    Sent from my SPH-D710 using Tapatalk 2
    08-03-2012 07:51 PM
  7. dabora3003's Avatar
    wait a minute. everyone who has los and u on my gapps or lowrider gapps. lets narrow this down
    FF18, Lowrider Gapps, big LoS (though I still had LoS using DK gapps)
    08-03-2012 07:53 PM
  8. mattboy9921's Avatar
    the only thing i think i can complain about this rom is that the "ta da" text tone is missing...anybody know how to get it back?
    08-03-2012 07:55 PM
  9. JayWill's Avatar
    the only thing i think i can complain about this rom is that the "ta da" text tone is missing...anybody know how to get it back?
    Pull it out of whatever ROM that has it and drop it in your ringtones folder. Seriously though, if this is all you can complain about, this build really has come a long way heh.

    Sent from my SPH-D710 using Tapatalk 2
    08-03-2012 07:58 PM
  10. evoldroid's Avatar
    I'm having a problem with hanging up calls.It won't allow me to
    rupes0610 likes this.
    08-03-2012 08:00 PM
  11. sjsharksfan's Avatar
    the only thing i think i can complain about this rom is that the "ta da" text tone is missing...anybody know how to get it back?
    Did you search in zedge? it think you can download from there

    sj
    08-03-2012 08:00 PM
  12. dad130's Avatar
    Finnaly took the plunge for the weekend. Beta 4 with lowrider gapps and fg20 modem. No LOS and GPS was instant. Faster than I have ever seen before. Phone keeps turning on by itself to lockscreen every few seconds. Also, can not seem to get screen rotation to work. maybe just a setting I am missing but I do have setting - display-auto rotate checked. The whole rom is incredibly fast and google now is amazing. Should I try the other gapps? Thanks for all the work!
    08-03-2012 08:01 PM
  13. paintballru88's Avatar
    Flashed Beta 3 and 4 LOS both times running FF18 on sprint. Helped to reboot phone and I got service but then lost it again
    08-03-2012 08:10 PM
  14. Dark_Knight2's Avatar
    Anyone that has experienced los restore ANYTHING thru Titanium or any other app backup service?
    08-03-2012 08:11 PM
  15. tdagraca20's Avatar
    ]i turned screen off to lock it..screen came back on by itself for a quarter of a second and then comes back on if i let it sit.
    dialerdoesnt bring up contacts when i type the letters of their names
    got a reboot twice when gong to look at battery stats
    doesn't seem as fast as it could be, but its better than beta 3
    camera doesnt have many options - gallery doesnt allow video playback after 3 seconds (screen timeouts)
    sprint visual voicemail is working fine (from ics fe10)
    i flashed from el26 odin on the computer
    then flashed ROM, jb gapps7/29, then my voicemail. i will test after i flash the other gapps.

    sprint e4gt
    ff18
    baked in kernel
    jb gapps from 7-29
    08-03-2012 08:16 PM
  16. evoldroid's Avatar
    I also have los.I didn't restore anything at all.Also can't hang up the phone
    08-03-2012 08:16 PM
  17. EmperorX's Avatar
    This is very odd because someone reported my EXACT setup (minus mentioning if he restored from TB) and he has no LoS. Then someone else said they restored from TB (different modem though) and did not have LoS.

    Curiouser and curiouser....
    08-03-2012 08:23 PM
  18. sosovoo's Avatar
    Anyone that has experienced los restore ANYTHING thru Titanium or any other app backup service?
    I used titanium And I get los every now and then

    Sent from my SPH-D710 using Tapatalk 2
    08-03-2012 08:24 PM
  19. wildside84's Avatar
    google play store won't open on beta4. soon as it opens it closes, but no force close notification or error message.

    lol could be that i have no signal? duh. wifi won't even connect either
    08-03-2012 08:28 PM
  20. thenameisnigel's Avatar
    I don't have no LOS and here's how I set up.

    _____________________________________________

    Odin back to FF18.
    Run Triangle Away.
    Odin to Stock EL26.
    Use sfhub rooting tool to add CWM.
    Wipe everything.
    Flash ROM
    Flash DK's gapps.
    Restart, but pull battery at Samsung Galaxy SII bootscreen.
    Go to Download mode.
    Odin FG20 modem.
    Boot, and no LOS.
    08-03-2012 08:30 PM
  21. anon(879969)'s Avatar
    Anyone that has experienced los restore ANYTHING thru Titanium or any other app backup service?
    Didn't restore anything but did perform a nandroid backup again between beta 3 and 4 on el26. Ran through all steps on OP
    08-03-2012 08:31 PM
  22. swelker101's Avatar
    Clean install from EL26, FF18 modem, Lowrider GAPPS, Titanium Back-up of apps. Getting LOS

    Battery is MUCH better.
    08-03-2012 08:32 PM
  23. EmperorX's Avatar
    Everyone who is describing your setups... Please also add if you are experiencing LoS or not... I'm seeing tons of setups but not everyone is clarifying if things are working or not.
    08-03-2012 08:33 PM
  24. JayWill's Avatar
    Assuming this LOS issue is somehow similar to the original one back on EG30, I really think you guys are observing the randomness of it. Some people got it on the stock kernel, but most got it more commonly after flashing a custom kernel. Some got it really bad, and others like me, only experienced it a handful of times.

    I believe the randomness has to do with the tower scenario for each person. If a person is in a bit of a dead zone, where a phone may battle between two towers for the best connection, that person will experience more LOS. Or if you're on the move and traveling through towers, you'll tend to see it more. That was my understanding back in October anyways. Although I don't believe the exact cause was ever nailed down. Samsung simply fixed it in the EK02 update and everyone forgot about it. I do know though that LOS was much more prevalent on kernels built from the source code they published for EG30 rather than the stock kernel that shipped with the phones.

    Sent from my SPH-D710 using Tapatalk 2
    08-03-2012 08:33 PM
  25. whiba's Avatar
    This may be a dumb question - but I'm not seeing any CM settings. No lock screen customization, no toggles, etc. Am I missing something?
    08-03-2012 08:34 PM
2,584 ... 5556575859 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD