08-09-2012 03:05 AM
2,584 ... 6263646566 ...
tools
  1. cjay1518's Avatar
    Huh??
    Could we format system in the recovery before we flash?
    08-04-2012 02:40 PM
  2. sosovoo's Avatar
    Hmm no gapps... I'll give it a shot

    Sent from my SPH-D710 using Tapatalk 2
    08-04-2012 02:42 PM
  3. DEF3NDER's Avatar
    Could we format system in the recovery before we flash?
    You should format everything before flashing.
    rraman3110 likes this.
    08-04-2012 02:44 PM
  4. agentfazexx's Avatar
    I'm getting random reboots often with beta 4. Just wondering if it is only me. Love your work by the way.
    Read the OP.
    08-04-2012 02:47 PM
  5. DEF3NDER's Avatar
    Hey Dark, even though it would be a shame to lose, can you make a version of gapps that doesn't include google now for us to test? Not sure if that is possible but I was reading that google now could be the heart of the problem.
    08-04-2012 02:56 PM
  6. agentfazexx's Avatar
    Hey Dark, even though it would be a shame to lose, can you make a version of gapps that doesn't include google now for us to test? Not sure if that is possible but I was reading that google now could be the heart of the problem.
    Reading that on XDA now...
    08-04-2012 02:58 PM
  7. nothingblooms's Avatar
    Hey just a thought but after wiping and flaahing the rom try booting fully into the ROM before flashing gapps.

    Sent from my SCH-R760 using Android Central Forums
    08-04-2012 03:05 PM
  8. nothingblooms's Avatar
    Solid yes, some slight glitches to report sometimes out of nowhere my phone will lock up, sometimes it reboots. All things I could care less about.

    Sent from my SCH-R760 using Android Central Forums
    08-04-2012 03:12 PM
  9. DEF3NDER's Avatar
    OK, I have been testing without gapps for an hour now. Unfortunately, while I did not get one single "screen-on", the phone did not enter deep sleep at all. So the deep sleep thing has nothing to do with gapps, it is somewhere in the rom. The "screen-on", however, is definitely gapps.


    patrao_n likes this.
    08-04-2012 03:13 PM
  10. nothingblooms's Avatar
    What the hell... why? Android OS is too high man... what are you doing differently besides being on sprint?


    Sent from my SCH-R760 using Android Central Forums
    08-04-2012 03:16 PM
  11. DEF3NDER's Avatar
    Absolutely nothing at all. I've just been letting my phone sit there.
    08-04-2012 03:20 PM
  12. Downtown Taco's Avatar
    Ran without gapps, and wake locks were gone. But I'm still not getting deep sleep. Even with gapps I cannot get deep sleep. Also, with gapps I get wake locks. But at least I can make calls now!

    Sent from my SPH-D710 using Tapatalk 2
    08-04-2012 03:21 PM
  13. keeyon's Avatar
    you did a good job with this rom so far but we dont have root access from in side the rom could u pls fix
    08-04-2012 03:25 PM
  14. whiba's Avatar
    I assume you flashed dk gapps. RooT is there - it's just not prompting for root access. Search this thread and it's been answered.

    May be helpful to add this to the OP, just to avoid questions (I had the same question )
    Downtown Taco likes this.
    08-04-2012 03:27 PM
  15. anakin_sw's Avatar
    Has anybody tried just booting into safemode? I'm doing that now. Will report back...

    Edit: That was fast. LOS in about 5 minutes.
    08-04-2012 03:27 PM
  16. Dark_Knight2's Avatar
    Ran without gapps, and wake locks were gone. But I'm still not getting deep sleep. Even with gapps I cannot get deep sleep. Also, with gapps I get wake locks. But at least I can make calls now!

    Sent from my SPH-D710 using Tapatalk 2
    it seems some devices can tolerate JB and others cant. Why Idk.
    08-04-2012 03:33 PM
  17. DEF3NDER's Avatar
    OK so I just removed Google Now from Gapps (I think lol). Flashing now.
    08-04-2012 03:35 PM
  18. agentfazexx's Avatar
    OK so I just removed Google Now from Gapps (I think lol). Flashing now.
    How?
    08-04-2012 03:36 PM
  19. anakin_sw's Avatar
    it seems some devices can tolerate JB and others cant. Why Idk.
    I don't think it's the hardware as much as either possibly the way that the modem is interacting with the OS and/or the signal that the user is receiving and how often the transceiver has to poll for towers. I would argue that all the devices likely have the LOS bug, but certain scenarios are exacerbating the problem and making it more obvious.
    08-04-2012 03:39 PM
  20. DEF3NDER's Avatar
    I unpacked it and removed the apks and then zipped it back up.
    08-04-2012 03:39 PM
  21. jaron711's Avatar
    got LOS twice so far on beta 4 but everything else is running nice
    08-04-2012 03:41 PM
  22. DEF3NDER's Avatar
    OK, it is NOT google now. I flashed gapps with it removed and screen is coming back on constantly.
    08-04-2012 03:53 PM
  23. DEF3NDER's Avatar
    I think I just discovered that if you enable airplane mode, the screen doesn't wake back up. Can somebody else please confirm this??
    08-04-2012 03:57 PM
  24. anakin_sw's Avatar
    It has seemed to me that when the screen is waking up, I have service...when it stops. LOS...could be a coincidence, but I'm watching for it. I believe the two issues are interrelated.
    08-04-2012 04:01 PM
  25. mithunm93's Avatar
    Hey guys, I'm green as grass when it comes to flashing, I keep getting system 7 errors when i try to flash any rom, not just CM10, but CM9 as well, could anyone help me out? I can't seem to find any information on it online Here is some of my info:

    Baseband version:
    S710.10 S.EL29

    Kernel Version:
    2.6.35.7-SPH-D710.EL29-CL852097

    Build number:
    GINGERBREAD.EL29

    Hardware Version:
    D710.10

    Any and all help is appreciated
    08-04-2012 04:02 PM
2,584 ... 6263646566 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD