08-09-2012 03:05 AM
2,584 ... 8788899091 ...
tools
  1. hiperglyde's Avatar
    So is RC1.2 a go for official release?
    Still no camera.. testing SU

    Edit.. superuser working fine
    maddness247 likes this.
    08-06-2012 07:28 PM
  2. maddness247's Avatar
    evrything running smooth im still missing the camera?
    all settings work great tho
    super quick
    08-06-2012 07:29 PM
  3. sjsharksfan's Avatar
    Still no camera.. testing SU
    Edit.. superuser working fine
    evrything running smooth im still missing the camera?
    all settings work great tho
    super quick
    Maybe the permissions just need adjusting..
    Ok so Im confused here is it the EG31 of FG31 modem that's the later one?
    FG31 is newer.. maybe they just had typo

    sj


    Sent with my Epic 4G Touch on CM9-8/06 @ 128 dpi using Tap@Talk Pro v2.2.4
    Glt5000 likes this.
    08-06-2012 07:29 PM
  4. deakelem's Avatar
    Ok so Im confused here is it the EG31 of FG31 modem that's the later one?
    most likely a typo
    Glt5000 likes this.
    08-06-2012 07:33 PM
  5. sosovoo's Avatar
    Man o man its super solid on FF18. Using op gapps. 4g widget/toggle isn't working, I got phantom voicemail back..super buttery smooth its nuts! Testing further so far 3g and 4g no los and super quick

    Sent from my SPH-D710 using Tapatalk 2
    08-06-2012 07:36 PM
  6. Dark_Knight2's Avatar
    The camera should be in there.
    08-06-2012 07:39 PM
  7. sosovoo's Avatar
    No camera installed

    Sent from my SPH-D710 using Tapatalk 2
    08-06-2012 07:39 PM
  8. dabora3003's Avatar
    I'll hopefully install 1.2 tonight.
    I'm on a temp ICS rom cause I'm in the middle of an important text convo and I need stable signal.
    So far everyone is having no LoS issues with 1.2?
    08-06-2012 07:42 PM
  9. anakin_sw's Avatar
    The camera should be in there.
    Can confirm, no camera. Even when going through the shortcut on the lockscreen, it momentarily launches and says "Cannot connect to camera". Also, hit LOS after 40 min.
    08-06-2012 07:44 PM
  10. cjay1518's Avatar
    Dk I've been stalking this thread since day one and never thanked you so thanks to you and denfender!how's battery on 1.2
    deakelem likes this.
    08-06-2012 07:45 PM
  11. sosovoo's Avatar
    No LOS so far. Great work DK

    I'm in my house which naturally has great 3/4g. So I can get a good feel and so far its solid. At first it did need time to settle on first boot loading market. after a reboot its had no hiccups since. I have a good feeling about this so far.


    Sent from my SPH-D710 using Tapatalk 2
    08-06-2012 07:46 PM
  12. pricky29's Avatar
    running release candidate 1.1 and its awesomne,but having issues sending text..but great work DK!!!!
    08-06-2012 07:49 PM
  13. lemeiux1's Avatar
    I'll hopefully install 1.2 tonight.
    I'm on a temp ICS rom cause I'm in the middle of an important text convo and I need stable signal.
    So far everyone is having no LoS issues with 1.2?
    I got LoS within 5 min, I'll have to try again later when I can get a log
    08-06-2012 07:52 PM
  14. sosovoo's Avatar
    running release candidate 1.1 and its awesomne,but having issues sending text..but great work DK!!!!
    On 1.2 this is resolved

    Sent from my SPH-D710 using Tapatalk 2
    JimSmith94 likes this.
    08-06-2012 07:53 PM
  15. JimSmith94's Avatar
    running release candidate 1.1 and its awesomne,but having issues sending text..but great work DK!!!!
    SMS force closes if I try reply to a text. If I compose a new one it sends and then force closes. At first I blamed it on my restoring previous texts with Titanium Backup, but maybe it's ROM related instead.
    08-06-2012 07:55 PM
  16. JimSmith94's Avatar
    On 1.2 this is resolved

    Sent from my SPH-D710 using Tapatalk 2
    Ah cool, thanks! I should have waited two minutes before I replied.
    08-06-2012 07:57 PM
  17. Glt5000's Avatar
    SMS force closes if I try reply to a text. If I compose a new one it sends and then force closes. At first I blamed it on my restoring previous texts with Titanium Backup, but maybe it's ROM related instead.
    Hold off on the TB to restore apps, always gave me issues when doing that DL it from the play store
    08-06-2012 07:58 PM
  18. jmaserang's Avatar
    Dk do you mind if i use your rom as a base for a miui/jb mix rom ?

    Sent from my SPH-D710 using Android Central Forums
    08-06-2012 07:58 PM
  19. DEF3NDER's Avatar
    Can anyone confirm that there is a working camera app? Is the apk. in system?
    08-06-2012 07:59 PM
  20. maddness247's Avatar
    no camera in rc 1.2 but im sure its being worked on
    08-06-2012 08:00 PM
  21. sosovoo's Avatar
    No camera for me

    Sent from my SPH-D710 using Tapatalk 2
    08-06-2012 08:01 PM
  22. comptonhubbard's Avatar
    Anyone getting LOS on FG31 modem?
    I've had several instances of LOS, it works great when I'm home but once I go outside and move around lots of LOS.
    agentfazexx likes this.
    08-06-2012 08:02 PM
  23. JimSmith94's Avatar
    Hold off on the TB to restore apps, always gave me issues when doing that DL it from the play store
    I only restored the SMS messages using TB's XML save and restore.
    08-06-2012 08:02 PM
  24. hiperglyde's Avatar
    Can anyone confirm that there is a working camera app? Is the apk. in system?
    apk not in there but if DK can post the apk I push and test
    maddness247 likes this.
    08-06-2012 08:03 PM
  25. sosovoo's Avatar
    Battery in 1.2 isn't charging for me

    Edit: its very very slow

    Sent from my SPH-D710 using Tapatalk 2
    08-06-2012 08:06 PM
2,584 ... 8788899091 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD