08-02-2012 12:21 AM
181 1234 ...
tools
  1. Neozx25's Avatar
    The zip won't download... Stops at 30%...Every time I try.

    Sent from my SPH-D710 using Android Central Forums
    07-16-2012 04:25 PM
  2. holicxii's Avatar
    Made an account just for this, I'm really excited to try this out. The download stops right after 30mb or so. Thanks for all the hard work!
    07-16-2012 04:34 PM
  3. tamathdb's Avatar
    I got it all downloaded, but it did a little hiatus in the middle of doing so. Hmm. Wonder if it would be safe to flash if it did that?
    07-16-2012 04:37 PM
  4. thenameisnigel's Avatar
    I'm going to check to see if my server connection got dropped. Shouldn't have though.

    EDIT: I don't know, but my server connection gets knocked out at 78 mb out of 135. I'm going to mirror it to my dropbox.
    holicxii and tamathdb like this.
    07-16-2012 04:52 PM
  5. tamathdb's Avatar
    I'm going to check to see if my server connection got dropped. Shouldn't have though.
    Many thanks!
    07-16-2012 04:55 PM
  6. thenameisnigel's Avatar
    Ok, my ISP changed their IP address service from static to dynamic, and I'm guessing the change hasn't propagated through the internet yet. They allow temporary access to the IP before closing the connection which is the reason why it stops in the middle of the download. Either way it will be uploaded to my Dropbox sometime before 8PM (EST). Busy trying to move my website from my home server to my business server.
    07-16-2012 05:16 PM
  7. XxXEVOLVEXxX's Avatar
    Gives me time to do a nandroid and smoke a bowl. Better get ADB re-installed on my pc too. I just love new updates! Thanks to all working on this!
    tamathdb likes this.
    07-16-2012 05:46 PM
  8. DEF3NDER's Avatar
    As soon as someone gets this baby booted up I'm itching for some screens!

    Sent from...B*+ch, my $h*+ is custom!
    07-16-2012 06:27 PM
  9. thenameisnigel's Avatar
    Ok, still have no way to get my E4GT back yet so I'm waiting on my tester but anyway I'm uploading.
    holicxii likes this.
    07-16-2012 06:45 PM
  10. thenameisnigel's Avatar
    I always keep my promises. Link updated in the OP.
    holicxii and listerx3 like this.
    07-16-2012 07:09 PM
  11. holicxii's Avatar
    Wow! Thanks. I'm downloading and flashing now.
    07-16-2012 07:12 PM
  12. cjay1518's Avatar
    What recovery you guys will use or used to flash this? I don't want to make the mistake of bricking my phone.
    07-16-2012 07:23 PM
  13. holicxii's Avatar
    What recovery you guys will use or used to flash this? I don't want to make the mistake of bricking my phone.
    I would think using odin and flashing stock cwm el 26 would be fine. I think that's your safest bet at this point.
    thenameisnigel and cjay1518 like this.
    07-16-2012 07:28 PM
  14. thenameisnigel's Avatar
    To be safe use EL26 with CWM5.
    cjay1518 and XxXEVOLVEXxX like this.
    07-16-2012 07:31 PM
  15. XxXEVOLVEXxX's Avatar
    I will be doing the same. Ive never had any problems going about flashing that way. There's talk of a "safe" recovery, try it if you wish. (Foaming at the mouth as it downloads)
    07-16-2012 07:33 PM
  16. holicxii's Avatar
    Doesn't flash at all, used the new dropbox link. Flashed el26/wiped data. I would send a log if I knew how to.
    07-16-2012 07:49 PM
  17. cjay1518's Avatar
    Doesn't flash at all, used the new dropbox link. Flashed el26/wiped data. I would send a log if I knew how to.
    Me too... All I could get out of the log is, I think, error 7.
    07-16-2012 07:56 PM
  18. thenameisnigel's Avatar
    Me too... All I could get out of the log is, I think, error 7.

    Crap, see this is why I need more testers! My tester never reported any issues on my private bugtracker, so I thought it booted fine! Ok, I need someone to provide me with the recovery log.
    07-16-2012 08:04 PM
  19. ram920054's Avatar
    It did something at 40% downloading, I think i could just be a bad upload?
    07-16-2012 08:11 PM
  20. listerx3's Avatar
    There was a build prop error also i believe think it said toroplus...dont know if that helps

    Sent from my SPH-D710 using Tapatalk 2
    07-16-2012 08:14 PM
  21. DEF3NDER's Avatar
    I will be doing the same. Ive never had any problems going about flashing that way. There's talk of a "safe" recovery, try it if you wish. (Foaming at the mouth as it downloads)

    LOL. Don't forget to update us!

    Sent from...B*+ch, my $h*+ is custom!
    07-16-2012 08:18 PM
  22. Neozx25's Avatar
    Same for me... I tried twice, with 2 different downloads. Sorry guy

    Sent from my SPH-D710 using Android Central Forums
    07-16-2012 08:24 PM
  23. XxXEVOLVEXxX's Avatar
    Had problems with my backup, got the BLOD, , this is not turning out right. I wasn't even able to flash this to get a recovery log. working to get things back up so i can.
    07-16-2012 08:30 PM
  24. thenameisnigel's Avatar
    There was a build prop error also i believe think it said toroplus...dont know if that helps

    Sent from my SPH-D710 using Tapatalk 2
    Yes, it helps a lot, that is the root cause I'm guessing.
    07-16-2012 08:41 PM
  25. listerx3's Avatar
    Glad i could help...really wanna run this rom

    Sent from my SPH-D710 using Tapatalk 2
    07-16-2012 08:43 PM
181 1234 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD