1. RikkeJP's Avatar
    Hey! I'm new in here and hoping you guys cannot help me with a problem I've been having. I have a new Sony Xperia tablet z. Everything I try to open a YouTube url link in Facebook messenger, it continues to try and open in the stock Sony player, which doesn't work. I can't figure out how to get it to open in the YouTube app or in the browser.
    Anyone got an idea?

    Thanks
    Rikke
    08-17-2013 10:02 AM
  2. RikkeJP's Avatar
    ..please ignore the mistakes i made, autocorrect!
    08-17-2013 10:04 AM
  3. srkmagnus's Avatar
    What did you do to fix it? I'm thinking the app settings were set to open in the Sony Player for some reason?
    08-17-2013 12:12 PM
  4. RikkeJP's Avatar
    I can't figure out where I can change the settings for this in the messenger app. Ive tried reinstalling it, doesn't help! It's the same with the facebook app actually!
    08-17-2013 04:39 PM
  5. Zohreh Gol's Avatar
    I'm trying to open the YouTube linke I've received via Facebook messenger,it automatically goes to movie player and says it can't open it,I'm sure I messed the setting some how but I can't finde any way to go back,it doesn't ask me if I want to operate it by YouTube or Google players any more
    10-31-2013 08:04 PM

Similar Threads

  1. Replies: 58
    Last Post: 05-29-2016, 10:15 PM
  2. Replies: 13
    Last Post: 03-29-2016, 12:28 PM
  3. Dead spots on screen problem with HTC WildFire s
    By supernovan90 in forum HTC Wildfire S
    Replies: 1
    Last Post: 08-23-2013, 12:47 PM
  4. Have an issue with slow charging but..
    By jm2122 in forum Samsung Galaxy S4
    Replies: 2
    Last Post: 08-18-2013, 03:26 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD