1. mchockeyvette27's Avatar
    I'm using a Mac and I have my HTC one hooked up in fastboot mode. I type in ./fastboot devices and get "error: could not get pipe properties". Anyone know what that means? I cannot find a solid answer anywhere.

    Posted via Android Central App
    12-09-2013 07:09 PM
  2. coolaquarian's Avatar
    check that your phone is properly connected via USB wire. Something may be loose.
    01-09-2014 10:33 PM
  3. Rukbat's Avatar
    Try it with no phone plugged in. If you still get it, it's a Mac problem. Uninstall adb then reinstall it.
    01-10-2014 01:23 AM
  4. Colin Twitchett's Avatar
    Hi
    I had the same problem. disconnected the asus infinity tf700t and it ran on MAC without the error.
    Plugged the tablet in again....no error....but no device.
    It seems the the tf700t is not recognising the usb connection at all. I'm using a new usb cable. I've tested the usb port with a usb stick and no problem.
    Any thoughts?

    thanks Colin
    01-21-2014 02:27 PM
  5. Rukbat's Avatar
    Where did you get the USB cable? Some of them, like the ones that come with wireless headsets, have only 2 wires - for charging. Since they don't transfer data to/from the computer, the manufacturers save a bundle by not including 4 feet of wire in each 2 foot cable. But the cab;e won't connect a phone to the computer for data, only for charging.

    Also, some USB hubs mess up phone/tablet connections. Always connect directly to the computer if you have a problem.
    Relaxasaurus likes this.
    01-21-2014 11:13 PM
  6. Colin Twitchett's Avatar
    Thanks....I got a standard USB cable this week. I have also tried the asus properity cable with USB connector. Neither work. I've connected them directly.
    01-22-2014 04:18 AM
  7. Relaxasaurus's Avatar
    Where did you get the USB cable? Some of them, like the ones that come with wireless headsets, have only 2 wires - for charging. Since they don't transfer data to/from the computer, the manufacturers save a bundle by not including 4 feet of wire in each 2 foot cable. But the cab;e won't connect a phone to the computer for data, only for charging.

    Also, some USB hubs mess up phone/tablet connections. Always connect directly to the computer if you have a problem.
    Dude, I've been scratching my head over this for over an hour, installing/re-installing different things and reading articles. This was the solution for me. Was originally using the Chromcast charging cable and had no idea it was missing the data wires. Switched to a regular cable and it's working now. Haha, thanks so much!
    01-15-2015 04:51 AM
  8. Tobias Taurian's Avatar
    i was with the same error, the solution to me was just change USB port.

    My device is a Xiaomi RedMi 2
    08-25-2015 03:12 PM

Similar Threads

  1. SD Card Unexpectedly Removed - error message
    By Victor151 in forum Samsung Galaxy S4
    Replies: 37
    Last Post: 12-21-2016, 03:52 PM
  2. Nexus 7 won't update to 4.4. Gives error message.
    By scolson1 in forum Google Nexus 7 Tablet (2012)
    Replies: 22
    Last Post: 12-27-2014, 05:33 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 12-12-2013, 01:46 PM
  4. Virgin Mobile Canada folks getting their 4.4.1 or 4.4.2 yet?
    By Michael_CS in forum Google Nexus 5
    Replies: 4
    Last Post: 12-12-2013, 08:37 AM
  5. Phone not working - should I root?
    By Mari Pereira in forum General Help and How To
    Replies: 5
    Last Post: 12-11-2013, 12:39 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD