1. AndroidC_Dude's Avatar
    Relatively fresh re-install of WinXP, and it won't recognize the drivers for my Evo. (In Device Manager, it shows "ADB" next to a yellow question-mark icon under "Other" device category). I've tried removing and re-installing the driver (from SDK r08), but it complains that the .inf file has no info on my device. I've tried this on someone else's PC and it works there, so it's my PC/SW. Any idea how to go about fixing this?

    Thanks!
    01-14-2011 02:33 AM
  2. DroidXcon's Avatar
    Relatively fresh re-install of WinXP, and it won't recognize the drivers for my Evo. (In Device Manager, it shows "ADB" next to a yellow question-mark icon under "Other" device category). I've tried removing and re-installing the driver (from SDK r08), but it complains that the .inf file has no info on my device. I've tried this on someone else's PC and it works there, so it's my PC/SW. Any idea how to go about fixing this?

    Thanks!
    Try this
    [HOW-TO] ADB for Dummies(How-To Learner's Guide) - xda-developers
    01-14-2011 02:47 AM
  3. Jerry Hildenbrand's Avatar
    Delete the driver once again.
    Install HTC Sync. HTC - Support
    Reboot your computer and go
    DroidXcon likes this.
    01-14-2011 03:14 AM
  4. kamtsa's Avatar
    Delete the driver once again.
    Install HTC Sync. HTC - Support
    Reboot your computer and go
    +1

    For some reason EVO needs a special HTC driver.

    IIRC, HTC install on windows other stuff with the driver. You can clean it up with Add/Remove software.
    01-14-2011 09:58 AM
  5. AndroidC_Dude's Avatar
    Yep -- just installed HTC Sync and that solved the problem. Odd that I did this a few months ago, (and I did not install Sync back then) and had no problems with it. Same PC, same HD, same HW, same OS, same phone. Just had to re-install WinXP due to a crash.

    Still have one prob now, which is that Eclipse is not recognizing the phone, but I'll investigate that before I say more about it.

    Much thanks!
    01-14-2011 10:31 AM
  6. AndroidC_Dude's Avatar
    Did another fresh re-install of Eclipse, SDK, etc and grabbed all new packages, and now my phone is recognized. Thanks all!
    01-15-2011 12:19 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD