1. Marconis4's Avatar
    I doubt this is the right forum, but I'll give it a whirl. Long story short:

    -Rooted using Kingroot
    -Downloaded substratum
    -Installed funky/faulty system ui layer
    -Phone is in endless loop of "Unfortunately the SystemUI has stopped" and it's essentially useless
    -I have booted into recovery mode, cleared cache, factory reset, and it still gets the error
    -I could have sworn I had TWRP, but I haven't been able to boot into it to try and delete the substratum later...am I missing a critical step, here? I used to get the TWRP screen many moons ago whenever I used to reboot, but now I'm confused. How exactly do I get there...if it's still there...

    Help, because I'm on my iPhone 6 for the time being and I'm miserable. Thank you so much!
    01-27-2017 04:45 PM
  2. ManiacJoe's Avatar
    Are you sure this is not the Google update problem?
    http://forums.androidcentral.com/ask...ped-error.html
    01-27-2017 05:05 PM
  3. Marconis4's Avatar
    That isn't the error I get and it happened after a susbtratum reboot.
    01-27-2017 05:11 PM

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 02-07-2017, 10:23 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: 01-27-2017, 04:59 PM
  3. how do you answer the phone?c
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 01-27-2017, 04:55 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 01-27-2017, 04:50 PM
  5. Message- Unfortunately system UI has stopped.
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 01-27-2017, 04:30 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD