1. Crazygamerlv51's Avatar
    I have a ZTE AXon M. When I put a Mint Mobile phone into the phone I get all bars with 4G LTE. When I enter My MetroPCS sim it shows no bars but detects everything else from, phone number, signal strength, but shows Unknown network. Anyone know whats going on? Is my simcard not formatted properly for the phone or what? I bought it on Amazon as a AT&T unlocked, and if my understanding of phones is correct. If I put in a different sim it would ask for a unlock code and would reject it if i didn't give one. Can anyone explain?
    11-09-2019 12:58 AM
  2. B. Diddy's Avatar
    Welcome to Android Central! Make sure the APN settings are correct for the carrier.

    https://www.androidcentral.com/what-...do-i-change-it
    https://bestmvno.com/apn-settings/me...-apn-settings/
    11-09-2019 01:41 AM

Similar Threads

  1. Android 9 Issues
    By Hardcase in forum Blu Android Phones
    Replies: 2
    Last Post: 11-18-2019, 07:26 AM
  2. AOD issue
    By EmanC19 in forum Samsung Galaxy Note 10 & Note 10+ (2019)
    Replies: 3
    Last Post: 11-09-2019, 02:17 AM
  3. Play Store issue
    By puch96 in forum Google Pixel 3 & Pixel 3 XL
    Replies: 7
    Last Post: 11-08-2019, 01:25 PM
  4. Issues loading/downloading on my phone with my wifi
    By Dan Warver in forum General Help and How To
    Replies: 2
    Last Post: 11-08-2019, 12:15 PM
  5. Issue with ESPN app
    By SKalber in forum Samsung Galaxy Note 10 & Note 10+ (2019)
    Replies: 2
    Last Post: 11-06-2019, 07:39 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD