1. mike2612's Avatar
    Hi there everyone, got a strange situation going on, when on Facebook mobile site and watching a video the screen goes green.audio is fine just the image goes strange. This only happens on Facebook.
    Tried updating chrome as this is the browser. Any ideas would be much appreciated.
    06-12-2017 02:57 PM
  2. smvim's Avatar
    Are you having these issues when connected to a WiFi network or using cellular (mobile data)? You did mention this is only happening with Facebook's mobile site but if you've got slower connectivity it might just be a matter of the bandwidth is just marginally passable for some sites but not others. Another thought is what browser are you using? If you're on an older device that's still using a dated Chrome version that might account for some HTML5 issues. If you go to this site:
    https://html5test.com/
    it will present you with a basic browser score, along with a lot of info about what your browser does and doesn't support.
    But if you are on a current version, try wiping the app's cache.
    06-12-2017 06:05 PM

Similar Threads

  1. Help please-Facebook videos don't play
    By mike2612 in forum Verizon Samsung Galaxy Note 3
    Replies: 5
    Last Post: 06-15-2017, 08:21 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 06-13-2017, 02:38 AM
  3. Why does my LGL 64VL keeps kicking me off of Bluetooth.
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 06-13-2017, 02:28 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 06-12-2017, 05:56 PM
  5. Need help to fix a test device sprint m9
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 06-12-2017, 02:06 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD