1. OhAlfie's Avatar
    Ok I finally switched from using the 1st Gen Chromecast to using the CU since I now have a 4K TV (TCL 55US57).

    Setup went just fine, quick and simple. I can stream to it, I see the screensaver pic just fine, but the problem that is driving me nuts is the screen is randomly flashing a rainbow looking image on 1/3 of the screen. The sound stays on just fine, but randomly the lower portion of the screen scrambles for a fraction of a second with, for lack of better terms, a rainbow looking image. Kind of like when in the old cable days you'd look at a scrambled channel and your could make out the image but it was all garbly looking.

    I tried plugging into my TV's HDMI input and the strange thing with that was whenever I hit the volume up/down button on the remote, the screen would scramble every time. So I plugged the CU into my new A/V 4K receiver (Sony 770) and I still get random garbled image. However when I adjust volume, the image doesn't garble anymore.

    I'm at a loss, I've tried changing settings on the Chromecast, but nothing helps. Note that the original Chromecast I had didn't do this at all.

    Any thoughts?
    09-05-2017 09:59 AM

Similar Threads

  1. Battery Issues with Flashlight App
    By Moondoggy in forum Motorola Droid Turbo
    Replies: 3
    Last Post: 12-01-2017, 07:34 AM
  2. Verizon Galaxy S8 Long press issues and ghost touches
    By PittDucky in forum Samsung Galaxy S8 & S8+
    Replies: 4
    Last Post: 09-29-2017, 10:13 PM
  3. Fossil Q Marshal Update Issue
    By Old Fossil in forum Fossil Q Series
    Replies: 6
    Last Post: 09-12-2017, 06:49 PM
  4. Jerry: Gotta help me check my little kid
    By XYandZ in forum General News & Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 09-10-2017, 04:51 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 09-04-2017, 10:47 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD