1. anon(3653)'s Avatar
    Each time I use my Chromecast to stream music to my TV I get the "couldn't play the track you requested" after about an hour. This occurs not matter what track I try (even if they have never been pinned) or device. This has occurred with my Xoom and RAZR M.

    Sent from my Xoom using Tapatalk 2
    09-07-2013 10:07 PM
  2. Scott Kenyon's Avatar
    That's odd. I'll test this tomorrow when my daughter isn't sleeping and get back to you with my results. I'll try from a HTC One and Galaxy Tab 10.1.
    anon(3653) likes this.
    09-07-2013 11:52 PM
  3. anon(3653)'s Avatar
    Thank you!

    It is quite odd. I was doing some searching and found some indicator that a small number of people have this issue.

    Sent from my second brain.. Okay it is the only one working.
    09-08-2013 06:51 AM
  4. Scott Kenyon's Avatar
    Thank you!

    It is quite odd. I was doing some searching and found some indicator that a small number of people have this issue.

    Sent from my second brain.. Okay it is the only one working.
    Still going to be awhile before I can try to test it. Anybody else have some feedback for OP?
    09-08-2013 03:59 PM
  5. Scott Kenyon's Avatar
    Patrick Schroedl let me know about this:
    Google Groups
    09-08-2013 05:52 PM
  6. anon(3653)'s Avatar
    Thanks I will check it out.

    Sent from my second brain.. Okay it is the only one working.
    09-08-2013 08:47 PM
  7. Devlyn16's Avatar
    Well I haven't trouble shot it yet but I can attest that I played Google Music through my TV [from Nexus 10] for most of the day a few weeks ago while painting my Kitchen. I did not experiance the any couldn't play track issue.

    In my experiance using Google music when I do get a "couldn't play the track you requested" type message it usually occurs at a spot on my coommute notorious for messing up hand offs between cell towers.
    09-09-2013 09:25 AM
  8. nmoira's Avatar
    My router's wifi occasionally got gummed up with the Chromecast on, whether or not I was using it. I'm trying 3rd party firmware and so far, so good. When this happened while playing Google Music, my phone wouldn't recognize it was no longer communicating with the Chromecast and gave me the same error message. Powering off the router was a temporary fix.
    09-09-2013 09:43 AM
  9. Scott Kenyon's Avatar
    My router's wifi occasionally got gummed up with the Chromecast on, whether or not I was using it. I'm trying 3rd party firmware and so far, so good. When this happened while playing Google Music, my phone wouldn't recognize it was no longer communicating with the Chromecast and gave me the same error message. Powering off the router was a temporary fix.
    Definitely something to explore. Still have been unable to do any testing, sorry folks.
    09-09-2013 02:45 PM
  10. smileman's Avatar
    i'm also periodically getting this problem. closing and restarting google music solves, but it's annoying.
    10-12-2013 06:03 AM

Similar Threads

  1. Pictures from the LG Optimus G Pro
    By Kic360 in forum LG Optimus G Pro
    Replies: 22
    Last Post: 10-10-2013, 06:54 AM
  2. Audio or video not playing
    By ATPM in forum Samsung Galaxy S4
    Replies: 1
    Last Post: 09-15-2013, 09:54 AM
  3. How to fix these quirks in the call app
    By Infiniteloop7 in forum HTC One M7
    Replies: 11
    Last Post: 09-11-2013, 06:00 PM
  4. Music downloaded/pinned from Play Library
    By 2120SoMichiganAve in forum Google Nexus 7 Tablet (2012)
    Replies: 1
    Last Post: 09-07-2013, 11:40 PM
  5. Getting the Moto X setup vs S4
    By jimbo1mcm in forum Moto X (2013)
    Replies: 6
    Last Post: 09-07-2013, 11:35 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD