1. AlexanderJJJ's Avatar
    Just received a white unlocked Nexus 4 8GB in the mail and while I've been joying pretty much everything about it, it seems when I try to turn on my data connection nothing happens. On the signal bar it's still grey and no type of data signal shows. When I load up a webpage nothing happens too. I'm using a US unlocked version on AT&T. Anyone know a way to fix this?
    07-20-2013 09:31 PM
  2. frenziedfemale's Avatar
    Have you ensured mobile data is on? Settings-data usage. Slide the slider to on
    07-20-2013 10:15 PM
  3. AlexanderJJJ's Avatar
    Have you ensured mobile data is on? Settings-data usage. Slide the slider to on
    First thing I checked. It just does nothing when I do that.

    Posted via Android Central App
    07-20-2013 10:24 PM
  4. frenziedfemale's Avatar
    Does it turn on? You may have to set up data APN for you provider

    - - - Updated - - -

    Does it turn on? You may have to set up data APN for you provider
    07-20-2013 11:02 PM
  5. jd914's Avatar
    You need to set up the proper apn on your device. It's not a big deal I'm an AT&t customer and had to do the same. Search the forum for inductions.

    Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
    07-20-2013 11:18 PM
  6. AlexanderJJJ's Avatar
    You need to set up the proper apn on your device. It's not a big deal I'm an AT&t customer and had to do the same. Search the forum for inductions.

    Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
    My father has a Galaxy Nexus that he's also using on AT&T and checked the APN settings were exactly the same as my Nexus 4, so I don't think APN is the problem..

    Posted via Android Central App
    07-20-2013 11:34 PM
  7. grumpycompuprof's Avatar
    Sorry, but covering all bases before answering. Did you purchase an 4/4G data plan with your SIM card? Use the APN that has mobile.att.net in its settings. And delete the default APN - you call always get it back later.

    Sent from my Nexus 10 using Tapatalk 4 Beta
    07-21-2013 05:12 AM

Similar Threads

  1. HELP...Bluetooth works but won't display info on paired device
    By gunner1954 in forum Samsung Galaxy S4
    Replies: 2
    Last Post: 02-26-2014, 10:19 PM
  2. Cyanogen Mod on Galaxy Note 2...is it stable?
    By RenegadeX28 in forum Verizon Galaxy Note 2 Rooting, ROMs, & Hacks
    Replies: 1
    Last Post: 07-21-2013, 04:49 PM
  3. Nexus 7, Nook HD+, or Hisense Pro 7?
    By Angelh23 in forum General News & Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 07-21-2013, 02:44 PM
  4. WiFi doesn't work
    By JwZTigo in forum Samsung Galaxy S3
    Replies: 0
    Last Post: 07-20-2013, 08:07 PM
  5. Music player that can work well with box.net account
    By yubeie in forum Google Nexus 4
    Replies: 2
    Last Post: 07-20-2013, 07:15 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD