1. ido1985's Avatar
    Okay, since updating to kitkat i've been having REALLY annoying problems with the camera:
    1. terrible lag between taking pictures and having them appear in the gallery (5-20 seconds).
    2. side-swiping from the camera (after taking the pictures) doesn't start browsing the photos. it doesn't do anything!

    does anyone have any idea what to do with these things?? its driving me crazy.

    thanks.
    12-20-2013 04:22 AM
  2. srkmagnus's Avatar
    Okay, since updating to kitkat i've been having REALLY annoying problems with the camera:
    1. terrible lag between taking pictures and having them appear in the gallery (5-20 seconds).
    2. side-swiping from the camera (after taking the pictures) doesn't start browsing the photos. it doesn't do anything!

    does anyone have any idea what to do with these things?? its driving me crazy.

    thanks.
    You can try deleting the Camera cache from system settings > applications > camera. See if that helps improve the issue.
    ido1985 likes this.
    12-20-2013 10:15 AM
  3. ido1985's Avatar
    wow, that actually helped. I hope for good!
    thanks alot.
    12-20-2013 10:25 AM

Similar Threads

  1. Help needed. Might want to get some rootn' here.
    By Kollossal in forum Samsung Galaxy S II
    Replies: 6
    Last Post: 12-27-2013, 08:56 PM
  2. I have a problem with my wife about watching movies.
    By demonsir in forum General News & Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 12-21-2013, 12:47 AM
  3. general router help
    By ljxdaly in forum General Help and How To
    Replies: 5
    Last Post: 12-20-2013, 10:00 AM
  4. Is there a help guide?
    By JohnstonCrazy in forum HTC One M7
    Replies: 0
    Last Post: 12-19-2013, 10:41 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD