1. AC Question's Avatar
    I have followed the threads showing the various ways to get the driver correct, but this time, my issue is slightly different. The driver shows as Nexus 5. I have uninstalled and let it reinstall. I have checked to be sure the USB debugging is unchecked. When I try the step of Settings-> Storage -> click on the three dots, I only get "Help & Feedback". Both my Nexus 5 and my Windows updated yesterday. Any further clues? Also, I get an error 10 message when I try to reinstall the MTP USP device and the driver remains "Nexus 5".
    10-15-2015 10:28 AM
  2. craigrn16's Avatar
    I have followed the threads showing the various ways to get the driver correct, but this time, my issue is slightly different. The driver shows as Nexus 5. I have uninstalled and let it reinstall. I have checked to be sure the USB debugging is unchecked. When I try the step of Settings-> Storage -> click on the three dots, I only get "Help & Feedback". Both my Nexus 5 and my Windows updated yesterday. Any further clues? Also, I get an error 10 message when I try to reinstall the MTP USP device and the driver remains "Nexus 5".
    Did you pick media only when you're connected?

    Posted via the Android Central App
    10-15-2015 10:36 AM

Similar Threads

  1. HORRIBLE, HORRIBLE battery life after 5.1.1 update
    By nx5nx5 in forum Samsung Galaxy Note 4
    Replies: 49
    Last Post: 01-21-2016, 01:04 PM
  2. Best apps to use with spen
    By cheema_amrit in forum Samsung Galaxy Note 4
    Replies: 6
    Last Post: 10-18-2015, 07:38 AM
  3. Waffling on going to the S6
    By mcm127 in forum Samsung Galaxy S6
    Replies: 5
    Last Post: 10-16-2015, 12:19 PM
  4. Why am I unable to upload word or pdf files on non gallery items?
    By AC Question in forum General Help and How To
    Replies: 1
    Last Post: 10-15-2015, 10:11 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD