1. willisdl's Avatar
    I've only had my Nexus 7 for a couple of weeks, but I've one annoying problem - when I travel, I use either the hotspot on my iPhone or the Verizon hotspot from my job for internet access. Works fine for my laptop, but if I connect my Nexus to it, all other devices get disconnected. I can get my laptop back on by disabling and then re-enabling the hotspot on my phone, or by rebooting the Verizon hotspot, but then the Nexus loses it's connection. Ideally, I'd really like both to work at the same time...

    I'm running 4.2.1 on an unlocked Nexus (not rooted). Any ideas how I can fix this? Thanks.

    Dave
    02-10-2013 07:03 AM
  2. callmeacab's Avatar
    Hi Dave. Have you checked the connection to enable more than one user/connection at a time? I have a Verizon hot spot on my mobile phone and when I used it for the first time I had to select the number or connections allowed. Just a thought
    02-10-2013 01:47 PM
  3. willisdl's Avatar
    I did check that, actually - I tested it by seeing if I could connect multiple laptops to the hotspot (I can), so I don't think that's the problem (or at least not completely).
    02-12-2013 10:04 AM
  4. 1812dave's Avatar
    no idea if this will help but it's easy enough to try. try using Portable WiFi Hotspot Free. it's an excellent hotspot app. completely free
    02-12-2013 10:25 AM
  5. willisdl's Avatar
    Thanks, but the issue is I'm trying to connect my Nexus to an existing hotspot - it doesn't have 3G, so it can't be a hotspot itself.
    02-12-2013 11:13 AM

Similar Threads

  1. Messed up nexus notification light., help
    By m.vasquez009 in forum Google / Samsung Galaxy Nexus
    Replies: 5
    Last Post: 07-06-2012, 09:20 AM
  2. HELP! Galaxy Nexus ALL messed up...
    By speakerdoctor in forum Google / Samsung Galaxy Nexus
    Replies: 8
    Last Post: 04-11-2012, 04:15 AM
  3. Replies: 5
    Last Post: 01-07-2012, 02:37 PM
  4. forum messed up?
    By Jordus in forum Site Feedback & Help
    Replies: 4
    Last Post: 06-16-2010, 07:13 PM
  5. App2SD problem messed up my SD card
    By mannyvigi1985 in forum HTC Hero
    Replies: 7
    Last Post: 04-29-2010, 09:40 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD