1. FitzAusTex's Avatar
    On my first, and now my 2nd N7, I'm more often than not having to refresh to see replies in threads in these forums. I click on a thread, and the screen is blank until I tap refresh at the top. My GNex doesn't seem to do this.

    Anyone else?

    Posted via Android Central App
    08-01-2013 10:33 AM
  2. mchockeyvette27's Avatar
    Yup same issue. Not a big deal but it happens. And sometimes I get an error saying could not load or something like that. But I can still just tap the refresh button once or twice and it'll load right up.

    Posted via Android Central App
    08-01-2013 10:41 AM
  3. inkmantpa's Avatar
    I actually reported this to AC. For this New Nexus 7 forum and the Chromecast forum, I'm having issues using the AC Forums app or Tapatalk. I've tested on my GS4, Nexus 7 (2013) and Nexus 10. All having the same issue. It must be a setting in the forum software.
    08-01-2013 10:59 AM

Similar Threads

  1. Android 4.3 Bluetooth Audio Issue
    By specter0710 in forum Android 4.1 / 4.2 / 4.3 Jelly Bean
    Replies: 11
    Last Post: 01-16-2014, 01:13 PM
  2. New android user, htc one and storage
    By martin larsen in forum New to the Forums? Introduce Yourself Here!
    Replies: 9
    Last Post: 08-26-2013, 06:18 AM
  3. [app] moto x camera leak
    By Bajanbox in forum AT&T Galaxy Note 2
    Replies: 3
    Last Post: 08-03-2013, 12:02 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 08-02-2013, 04:52 AM
  5. [APP] [FREE] StackNotes - Sync notes to cloud
    By jeromyyap in forum Android Apps
    Replies: 1
    Last Post: 08-01-2013, 02:28 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD