1. livetovacation60's Avatar
    This problem isn't the end if the world but still. When I swipe down to enable Bluetooth, it will go on, then a couple seconds later go off. When I do it the second time everything's fine. Anybody else ever have this issue? I'd say it's been happening over the last couple months and it happens all the time.
    10-26-2020 12:47 PM
  2. livetovacation60's Avatar
    No worries.....I'm not taking this personally. Who do you guys like tomorrow Panthers or Falcons?
    10-28-2020 04:24 PM
  3. mustang7757's Avatar
    Have you tried safe mode if it still happening?
    B. Diddy and livetovacation60 like this.
    10-28-2020 06:00 PM
  4. B. Diddy's Avatar
    Also, does it only happen when you toggle Bluetooth in the Quick Settings? Does it also happen if you do it in the Bluetooth menu itself?
    livetovacation60 likes this.
    10-28-2020 10:38 PM
  5. mustang7757's Avatar
    Also, does it only happen when you toggle Bluetooth in the Quick Settings? Does it also happen if you do it in the Bluetooth menu itself?
    OP mentioned in quick pull down it happens but good question in settings.
    livetovacation60 likes this.
    10-28-2020 10:47 PM
  6. B. Diddy's Avatar
    Right, so I'm wondering if it's a glitch in the Quick Settings interface, or with the Bluetooth interface itself.
    livetovacation60 likes this.
    10-28-2020 11:02 PM
  7. livetovacation60's Avatar
    I appreciate the responses guys...... Things have changed and it's very strange. Yesterday a few of my notification icons changed including GMAIL, not sure if it's related or not. Now, from when I enable Bluetooth on the swipe down menu, it goes on, blinks off for a split sec then goes back on. When in the main settings it does the same thing but at least it's now staying on.

    My old car mechanic who was a very wise man, once told me this in regard to my car. If it happens "once" don't worry about it, if it happens twice bring it in. You sure can apply those rules to modern day technology.
    10-29-2020 07:24 AM
  8. mustang7757's Avatar
    I appreciate the responses guys...... Things have changed and it's very strange. Yesterday a few of my notification icons changed including GMAIL, not sure if it's related or not. Now, from when I enable Bluetooth on the swipe down menu, it goes on, blinks off for a split sec then goes back on. When in the main settings it does the same thing but at least it's now staying on.

    My old car mechanic who was a very wise man, once told me this in regard to my car. If it happens "once" don't worry about it, if it happens twice bring it in. You sure can apply those rules to modern day technology.
    Welcome!
    You can also try reset network , as it resets bluetooth
    10-29-2020 10:19 AM
  9. B. Diddy's Avatar
    A bunch of the Google icons did change, as part of the G Suite rebranding to Google Workplace (which also affects the mainstream apps as well): https://9to5google.com/2020/10/26/ne...rkspace-icons/
    10-29-2020 10:54 AM

Similar Threads

  1. White Balance Issue
    By Eddster in forum Samsung Galaxy Note 20 & Note 20 Ultra
    Replies: 7
    Last Post: 12-04-2020, 04:27 AM
  2. Selfie Camera Issue? Pixel 5
    By MartyLL in forum Google Pixel 5
    Replies: 9
    Last Post: 11-04-2020, 09:54 PM
  3. Motorola One 5G Lock Screen Issue
    By Android Central Question in forum Motorola One
    Replies: 3
    Last Post: 10-28-2020, 11:58 PM
  4. Pixel 4a iMessages issues - Help!!!
    By subaruzi in forum Google Pixel 4a & Pixel 4a 5G
    Replies: 19
    Last Post: 10-26-2020, 07:46 PM
  5. Pixel 4a iMessages issues - Help!!!
    By subaruzi in forum General News & Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 10-23-2020, 01:52 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD