1. ectoren's Avatar
    Sorry if it has been posted before.

    Weird issue.

    When I connect my Pixel XL to the auxiliary line in my car I get a feedback sound. Like if it was being transmitted via FM. A hissing sound.

    But I do the same thing with my old Nexus 6P and no issue.

    I put on earbuds and headphones on the Pixel and NO issues at all. Clear sound. No hissing.

    Anyone have thoughts as to why when connecting my Pixel XL to the auxiliary line I get a hissing sound, but not with my headphones?

    I'm stumped.
    11-28-2016 08:36 PM
  2. gone down south's Avatar
    Try a different cable. Sounds dumb, but that solves it 99% of the time.
    11-28-2016 10:22 PM
  3. ectoren's Avatar
    Try a different cable. Sounds dumb, but that solves it 99% of the time.
    That's one of the first things I did. Didn't work. Stumped.
    gone down south likes this.
    11-29-2016 03:56 AM
  4. N4Newbie's Avatar
    There is a substantial thread on this issue here http://forums.androidcentral.com/goo...io-issues.html

    Be sure to read the entire thing; it wonders a bit and offers several possible causes/solutions.
    11-29-2016 08:04 AM
  5. ectoren's Avatar
    Thanks!
    11-29-2016 10:39 AM

Similar Threads

  1. One MOD that will make you STICK with GOOGLE launcher?
    By bembol in forum Google Pixel & Pixel XL
    Replies: 14
    Last Post: 06-02-2018, 09:00 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: 02-23-2017, 07:35 AM
  3. Samsung Galay Note 4 Edge screen issues
    By cbs1507 in forum Samsung Galaxy Note 4
    Replies: 2
    Last Post: 12-09-2016, 10:02 AM
  4. Some of my Night Camera picks with my Google Pixel
    By Strife21 in forum Google Pixel & Pixel XL
    Replies: 15
    Last Post: 12-02-2016, 11:47 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: 11-29-2016, 12:13 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD