1. ram134's Avatar
    Hi
    I have problems with the connectivity of play store the images and screen shots are not loading of all apps. .this problem persists from last 2wks and sometimes they start loading but most of the time they r not showing or loading. .

    in the screen shot place I got a message Like this "couldn't load screen shots".

    I have tried contacting the google they have mentioned some steps but nothing have worked

    For this issue I hard reset my mobile once but then also my issue was not solved.

    Iam using WiFi connection with high speed. Is there any settings to be changed with the WiFi? This issue leads me so frustrating but I couldnt find any fix. .please help me soon. .
    03-04-2013 05:36 AM
  2. Raj Pyakurel's Avatar
    Firstly, turn on yr wifi. Let it connect to yr SSID or wifi network. Long press over it. U can find it in yr wifi settings. After long pressing over the name of wifi or also known as SSID;
    Go to: modify network config.
    Click on: show advanced options.
    Scroll down n change IP settings field from DHCP to STATIC.
    Scroll down n go to DNS 1 n DNS 2 fields only.
    Change it.
    DNS1: 8.8.8.8
    DNS2: 4.4.4.4
    save it.
    Note: Do not change any other fields.
    If it didn't work, don't change DNS1 and change DNS2 to 8.8.8.8
    and save it.
    Additionally, u can change it directly from your router' s DHCP settings.
    I hope it will definitely fix yr problem. Enjoy.
    03-06-2013 02:02 PM
  3. madipalli's Avatar
    thanks bro it is 100% working thanks alot
    10-07-2013 06:10 AM
  4. Anisha Shastri's Avatar
    Hi,

    I'm still getting the same error inspite of trying both the options suggested. Please help. This has been happening only post my kitkat update. I use a Nexus4 if that helps.

    Regards,
    Anisha
    12-03-2013 01:12 PM
  5. Saif Sameem's Avatar
    Thank u so much bro
    Jholland Digman likes this.
    12-22-2013 10:43 AM
  6. dumdumdam's Avatar
    hey guys,

    I have the same problem but my wifi is set up correctly. Also all screenshot are loading but the thing is that most app images aren't loading. Strangely enough it's only happening with the 4.5.10 version of the store. Is there a way to solve this or is this common in the 4.5.10 version?
    Jholland Digman likes this.
    01-20-2014 12:13 PM
  7. Morad Hajaliloo's Avatar
    hey guys,

    I have the same problem but my wifi is set up correctly. Also all screenshot are loading but the thing is that most app images aren't loading. Strangely enough it's only happening with the 4.5.10 version of the store. Is there a way to solve this or is this common in the 4.5.10 version?
    I am using a T-Mobile Samsung Galaxy S4 SGH-M919 and I'm having the exact same problem with the latest Play Store 4.5.10. It's only the app images not loading at times and the screenshots are fine. Please see this post for more information [Q] Play Store 4.5.10 Bug - xda-developers. Anyone found a solution yet?

    mhajii210
    01-29-2014 04:48 AM
  8. DRSHAKEEL's Avatar
    thank you very much man it is working
    my facebook was not loading pics
    youtube was showing network error
    google play was not loading screenshots
    and now all is well
    thank you very much
    02-24-2014 01:10 PM
  9. Abhinav Mudaliar's Avatar
    Mr. Raj thanks a ton...it solved all the problems....
    03-17-2014 02:46 PM
  10. AdrianFloresF's Avatar
    Firstly, turn on yr wifi. Let it connect to yr SSID or wifi network. Long press over it. U can find it in yr wifi settings. After long pressing over the name of wifi or also known as SSID;
    Go to: modify network config.
    Click on: show advanced options.
    Scroll down n change IP settings field from DHCP to STATIC.
    Scroll down n go to DNS 1 n DNS 2 fields only.
    Change it.
    DNS1: 8.8.8.8
    DNS2: 4.4.4.4
    save it.
    Note: Do not change any other fields.
    If it didn't work, don't change DNS1 and change DNS2 to 8.8.8.8
    and save it.
    Additionally, u can change it directly from your router' s DHCP settings.
    I hope it will definitely fix yr problem. Enjoy.
    Hi,

    I'm having the same problem with Play Store images and I wanted to try your suggestion, but the "save" button grays out after I change the IP to "Static". I've tried populating the password field first with the right password but nothing changes. I've also tried changing the dns settings in my router setup page, but the wifi settings in my phone show the same dns I had. Any ideas?

    Thanks in advance.
    01-13-2015 09:34 PM
  11. Robert Cck's Avatar
    I set the DNS on my PC (which i shared to my android device) to the default google DNS server
    Here is how i do:

    1. Click on network and sharing center.
    2. Click on adapter settings.
    3. Ethernet properties (can also be wifi if its your main internet source)
    4. IPV4 properties.
    5. Use the foolowing DNS address.
    6. DNS preffered : 8.8.8.8
    DNS alternate : 8.8.4.4
    7. Save it.
    8. Do the same to your virtual router (but only if you use your virtual router to share your internet service).
    And thats all. It should be fine.
    01-28-2015 03:20 AM
  12. Muhammad Saufi's Avatar
    Dear Mr. Raj, thank you for your advice. It works.
    02-17-2015 07:38 AM
  13. aldi wikuk nuriuw's Avatar
    Mr. Raj

    thanks very very much...it's working now
    02-23-2015 03:44 AM
  14. Matt Shew's Avatar
    wow man! it really worked! thank you so much, Raj Pyakurel ;D
    02-28-2015 09:43 AM
  15. Louis Chin's Avatar
    Thx Raji alrd can work
    03-24-2015 01:45 PM
  16. EslamHamdi's Avatar
    Many thanks indeed working for me after many tries
    06-09-2015 06:13 AM
  17. Fabiitch's Avatar
    Same problem and that work for me ! Thanks Mr. Raj, your an expert !
    06-09-2015 07:59 AM
  18. Abdulrahman Nagy's Avatar
    Raj , your solution worked so thank you
    But can you please tell me why does it happen ?
    06-09-2015 06:18 PM
  19. adrenalizeme's Avatar
    it dosn't work for me. when i back to an older version of google play it works but when i google play update it doesn't work.
    this is so annoying can anybody help me?
    05-31-2017 10:16 AM
  20. TechNut79's Avatar
    I'm having the same issue. The troubleshooting at the top of this thread by Raj did not work for me. Any other suggestions/recommendations?
    07-14-2017 12:13 PM

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 02-11-2012, 06:01 AM
  2. All links down and XDA not loading
    By shoestring789 in forum Incredible Rooting, ROMs, and Hacks
    Replies: 3
    Last Post: 08-14-2011, 11:25 PM
  3. Marketplace Images Not Loading
    By cb2367 in forum Sprint Epic 4G
    Replies: 2
    Last Post: 12-23-2010, 11:20 PM
  4. Benefits of rooting and not loading a custom ROM?
    By neoncorey in forum Software Development and Hacking
    Replies: 8
    Last Post: 09-08-2010, 03:27 PM
  5. Leaked 2.1 Gmail Images Not Loading
    By jmomma1203 in forum HTC Droid Eris
    Replies: 1
    Last Post: 04-10-2010, 11:18 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD