1. Devilsbane's Avatar
    I have a galaxy s4 and I wiped my app data for google services as recommended to resolve some issues with installing apps. Ever since, the picture used for me in texting is blank. It used to be my picture from google+ but despite me logging into google+ several times it won't come back.

    Thanks for the help
    11-17-2014 03:56 PM
  2. B. Diddy's Avatar
    You wiped data from Google Play Services, or Google Services Framework? Where did you read that this could help? Most sources I've read caution against doing that. What sort of app installation problems have you been having?

    You might want to try removing your Google account in Settings>Accounts​, then adding it back, and see if that helps.
    11-17-2014 04:57 PM
  3. Devilsbane's Avatar
    Here is one of the forum posts that I read. There were a couple others too but I'm unable to find them right now. http://androidforums.com/evo-v-4g-al...lay-store.html

    I did this over a month ago so I don't remember for sure if I wiped them both or it was just the Google Play Store. I had thought about removing and readding but haven't gotten to it yet. Thanks for your response though, I'll try that now.
    11-18-2014 09:23 AM

Similar Threads

  1. Why won't my phone update?
    By AndroidDudeFromAcrossTheStreet in forum General Help and How To
    Replies: 8
    Last Post: 09-23-2016, 07:25 PM
  2. Help Please! How do I view cache / cookies of sites visited?
    By Starla99 in forum Samsung Galaxy S4
    Replies: 5
    Last Post: 10-11-2015, 10:12 PM
  3. Can't download apps in cloud storage from Amazon App store??
    By JoeC44 in forum Motorola Droid Turbo
    Replies: 9
    Last Post: 04-15-2015, 06:39 PM
  4. Anyone get theirs today from FedEx yet???
    By 67srbell in forum Samsung Galaxy Note Edge
    Replies: 16
    Last Post: 11-24-2014, 08:32 AM
  5. Replies: 6
    Last Post: 11-19-2014, 11:35 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD