1. demonmz's Avatar
    Hi everyone, I'm on 4.1.1 for a start, and since this morning I've had a big problem, I can't find any songs/photos/videos ! Ever since I plugged my gnex to the pc, I don't see any media, either in Gallery or Play Music (which shows ''To copy music from...'').

    I tried other apps, such as Playerpro, but same problem. I tried Quickpic and my photos were there! I know nothing has been deleted since I can see the files in Astro. I tried deleting Media Storage data and same thing, I tried rebooting, nothing happened.

    Help please, this is really bothering me!
    08-17-2012 10:49 PM
  2. still1's Avatar
    reboot Phone? maybe?
    08-17-2012 11:19 PM
  3. demonmz's Avatar
    I said I did, but still the same
    08-17-2012 11:21 PM
  4. yodatom10's Avatar
    Same bug over and over you have rom manager installed

    http://forums.androidcentral.com/sho...d.php?t=201675

    Your Missing Pictures, Songs, etc. is due to ROM Manager
    Sent from my Jelly bean powered Galaxy Nexus
    dmmarck, demonmz and galatians51 like this.
    08-17-2012 11:21 PM
  5. demonmz's Avatar
    I do have Rom Manager, I'll try it and will let you know.
    08-17-2012 11:25 PM
  6. yodatom10's Avatar
    I do have Rom Manager, I'll try it and will let you know.
    It will fix it. Its fixed the hundreds of people who have posted this same question before you

    Sent from my Jelly bean powered Galaxy Nexus
    demonmz likes this.
    08-17-2012 11:28 PM
  7. demonmz's Avatar
    Hey this worked! Thanks a lot!

    Sent from my Galaxy Nexus using Android Central Forums
    08-18-2012 02:00 PM
  8. galatians51's Avatar
    Same bug over and over you have rom manager installed

    http://forums.androidcentral.com/sho...d.php?t=201675

    Your Missing Pictures, Songs, etc. is due to ROM Manager
    Sent from my Jelly bean powered Galaxy Nexus
    Thanks a TON! I downloaded Rom Manager for the sole purpose of backing it up so I could port it over to my Motoactv watch. Deleted it in 5 minutes without once opening it, but it still hid all of my media. I never would have guessed what happened without your help, thanks!
    08-20-2012 06:22 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD