1. TheDodgey's Avatar
    Trying to Update JB, downloaded CyanogenMod 10.1, now I get a boot loop.

    I used Team Win Recovery Project to wipe System, Cache and Dalvik, it flashed successfully, it then went through the apps to suit the ROM, and after about 1-2 seconds of the 'lock screen', goes to the CyanogenMod load screen. This happens 1 after the other in a never ending loop.

    I tried to reflash without wiping data, but this isn't working either. Any suggestions peeps?
    12-20-2012 02:32 AM
  2. randall2580's Avatar
    I like to try other ROMs from time to time too and will sometimes try a new one over the weekend for fun.

    Whenever this happens, it's because I forgot to do the factory reset/data wipe in recovery before starting the new ROM.

    I know this was more than a few days ago, hope you found the answer before now but that's why I generally see it happen, once I go back and do that - generally get past the loop
    Biggnaa20 likes this.
    12-25-2012 07:37 PM
  3. Garrett92C's Avatar
    I tried to reflash without wiping data, but this isn't working either. Any suggestions peeps?
    Yes. Wipe everything and then reflash the ROM.
    Biggnaa20 likes this.
    12-26-2012 02:13 PM

Similar Threads

  1. Boot Loop Blues on a Time 2 10" tablet
    By dikkitikka in forum New to the Forums? Introduce Yourself Here!
    Replies: 1
    Last Post: 11-01-2012, 01:40 PM
  2. How do I fix my boot looping 10.1 i/o tablet?
    By deeemaa in forum Samsung Galaxy Tab 10-inch
    Replies: 1
    Last Post: 06-11-2011, 12:17 PM
  3. Boot Loop
    By Yourdogsdead in forum HTC EVO 4G Rooting, ROMs, and Hacks
    Replies: 10
    Last Post: 09-10-2010, 03:53 AM
  4. CM 6 R3C animation boot loop
    By joeygoggles in forum Motorola Droid Rooting, ROMs and Hacks
    Replies: 1
    Last Post: 08-27-2010, 11:12 PM
  5. Getting Boot Loop in CM5- Please Help!
    By Echoes in forum Incredible Rooting, ROMs, and Hacks
    Replies: 3
    Last Post: 08-05-2010, 01:10 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD