1. AC Question's Avatar
    Hey guys this issue has been going on for a few months now. I tried clearing cache, reinstalled and uninstalled multiple times. Nothing seems to work.
    At times I would be able to play at most 3 videos before it starts to act up again. I would see the video camera icon at the top blinking but the video won't play no matter how long I wait.
    Any advice would be appreciated.
    03-02-2017 05:05 AM
  2. Stevenmc8602's Avatar
    Turn off your wifi and see if it works on your network... Sometimes videos done load on wifi for me
    03-02-2017 09:34 PM
  3. Recklessdrummer's Avatar
    The old answer is to turn off power saving mode.
    Now, with Android's new upgrade, they have "performance mode" setting, where you can "optimize" it, or set it to "high performance," which is what you need to play videos!
    (I was so happy when I figured this out, because it was really bugging me!) You can change it in your quick settings by swiping down on your screen.
    04-22-2017 03:45 PM
  4. tim_hobbs's Avatar
    The old answer is to turn off power saving mode.
    Now, with Android's new upgrade, they have "performance mode" setting, where you can "optimize" it, or set it to "high performance," which is what you need to play videos!
    (I was so happy when I figured this out, because it was really bugging me!) You can change it in your quick settings by swiping down on your screen.
    On the HTC 10 ?
    04-22-2017 04:32 PM
  5. arty_m's Avatar
    You're a life saver
    04-23-2017 05:02 PM
  6. arty_m's Avatar
    The old answer is to turn off power saving mode.
    Now, with Android's new upgrade, they have "performance mode" setting, where you can "optimize" it, or set it to "high performance," which is what you need to play videos!
    (I was so happy when I figured this out, because it was really bugging me!) You can change it in your quick settings by swiping down on your screen.
    You're a life saver mate
    04-23-2017 05:03 PM

Similar Threads

  1. how to solve Invalid GPU mode 'mesa', use one of: on off host guest in android Studio
    By AC Question in forum Software Development and Hacking
    Replies: 2
    Last Post: 05-25-2017, 06:47 AM
  2. Replies: 3
    Last Post: 03-03-2017, 10:12 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 03-02-2017, 05:56 AM
  4. After factory settings still can't on
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 03-02-2017, 03:28 AM
  5. I can not send text messages
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 03-02-2017, 02:22 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD