1. LegacyEvoAce's Avatar
    It used to take 0-1 second to fully load, now my screen is blank for about 2-3 seconds and another 3-4 to fully load everything after I leave a game or app. This really blows and is annoying to say the least ontop of that alot of crashes when playing certain games.
    12-14-2012 03:27 PM
  2. crxssi's Avatar
    That would be a sure sign of low-memory conditions.

    http://forums.androidcentral.com/htc...ram-usage.html
    12-14-2012 04:17 PM
  3. LegacyEvoAce's Avatar
    That would be a sure sign of low-memory conditions.

    http://forums.androidcentral.com/htc...ram-usage.html


    So sense is wasting even more of my precious ram?
    12-14-2012 06:29 PM
  4. crxssi's Avatar
    So sense is wasting even more of my precious ram?
    Sense, Android 4.1, newer notifications, Google Plus, Google Now, connection optimizer, etc, etc. I doubt it is any one thing. Updates to relatively mature systems rarely keep memory usage the same and very rarely REDUCE memory usage ...
    12-14-2012 06:42 PM
  5. AetherJones's Avatar
    It used to take 0-1 second to fully load, now my screen is blank for about 2-3 seconds and another 3-4 to fully load everything after I leave a game or app.
    I've had the same problem for a couple of weeks before the update. Acfually before the update, it used to take closer to 10 seconds but Jellybean reduced it to 3 to 5. Its primarily after leaving Google Chrome after using it for more than a few minutes.

    Sent from my EVO using Android Central Forums
    12-14-2012 07:01 PM
  6. LegacyEvoAce's Avatar
    I removed some apps and disabled a few that were using up ram in the background and its still loading slowly?? I have anywhere from 150-200ram available at any given time which was the same as before.
    12-15-2012 01:23 PM
  7. AetherJones's Avatar
    I removed some apps and disabled a few that were using up ram in the background and its still loading slowly?? I have anywhere from 150-200ram available at any given time which was the same as before.
    I took off my live wallpaper and the problem stopped for me.

    Sent from my EVO using Android Central Forums
    12-15-2012 03:30 PM
  8. LegacyEvoAce's Avatar
    I took off my live wallpaper and the problem stopped for me.

    Sent from my EVO using Android Central Forums
    I never used or use live wallpaper.
    12-16-2012 02:57 PM
  9. Chopper_Joe's Avatar
    Had the same problem. For me, it was that frickin power saver setting. Turned out it was on even though I never turned it on and it didn't indicate it was on.

    Turning (in notification area) power saver ON, waiting a few seconds, then turning OFF took care of it for me. Back to original zip. Hope it works for you.

    Sent from my EVO using Android Central Forums
    12-25-2012 12:09 PM

Similar Threads

  1. does anyone else have this problem - can't type after unlock?
    By carracerz14 in forum Verizon Galaxy Nexus
    Replies: 3
    Last Post: 03-04-2012, 01:54 PM
  2. Anyone else having blurring screen issue?
    By Coop1979 in forum Sprint Galaxy S II Epic 4G Touch
    Replies: 11
    Last Post: 10-13-2011, 12:58 PM
  3. anyone else having wifi issues after OTA?
    By Trun in forum HTC EVO 4G
    Replies: 0
    Last Post: 09-24-2010, 01:39 AM
  4. Anyone else having Swype problems after 2.1 update?
    By o2bnclemson in forum Android Apps
    Replies: 3
    Last Post: 05-26-2010, 07:50 PM
  5. Screen Problem. Anyone else have this?
    By MattJr35 in forum Samsung Moment
    Replies: 5
    Last Post: 12-16-2009, 06:47 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD