1. gbp's Avatar
    The apps (browser, email....) on my Evo change from portrait to landscape mode when I tilt the phone. After which they are stuck in landscape mode forever. I tried few tricks (changing the position, tilting, shaking ..) , but no luck. I rebooted the phone , took the battery out , still its stuck in landscape mode.
    Anyone is having similar issues ? Any tips ?
    06-14-2010 03:14 PM
  2. joek1971's Avatar
    Hard reset
    06-14-2010 03:22 PM
  3. gbp's Avatar
    Hard reset
    Okay will try that. I doubt it would help though. Its a shame such things happening on a brand new phone.
    06-14-2010 03:33 PM
  4. 2CupsWithString's Avatar
    Did you calibrate?
    gbp likes this.
    06-14-2010 03:37 PM
  5. briandap's Avatar
    Did you calibrate?
    Was just about to say that.

    Make sure you lay it flat on a table.
    gbp likes this.
    06-14-2010 03:47 PM
  6. gbp's Avatar
    Was just about to say that.

    Make sure you lay it flat on a table.
    Thank you guys. I did, its now back to normal.
    Totally messed up the calibration , held vertical on a level surface.
    Its back to normal.
    06-14-2010 04:06 PM
  7. 2CupsWithString's Avatar
    Awesome!
    06-14-2010 04:20 PM
  8. manonmoon49's Avatar
    had the same issue. Thought I had to hold it vertical. Someone SLAP me
    08-03-2010 04:36 AM
  9. mvpilot172's Avatar
    From my WinMo days I have learned to do a hard reset after every software update. Seems to improve any bugs that may occur, kind of a PITA but makes for a happy phone.
    08-03-2010 07:13 AM
  10. dkillen27's Avatar
    Hey, I am having this same problem although the calibration is not fixing it...any suggestions?
    01-19-2011 09:46 PM
  11. dkillen27's Avatar
    nevermind its alright now
    01-19-2011 09:47 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD