1. youngzayiles's Avatar
    Well I don't know whats going on but I have been experiencing 2 problems... First my youtube has not been working very well at all... It always says cannot play this video unless you hit it 15 times it seems... This used to work fine.. So im thinking maybe it was the update to the app?? Anybody know whats going on or a fix.. Its super annoying. Second my Pandora plays like 2 songs and then just stops its really annoying as well.... Are you guys experiencing these issues??
    02-04-2011 01:06 PM
  2. taadow1030's Avatar
    Yep. Slacker radio too.
    02-04-2011 01:13 PM
  3. youngzayiles's Avatar
    Yep. Slacker radio too.
    Hey, sorry I searched but didnt see it at first... Try this

    Streaming Audio Broken [Fix] – HTC EVO (Sprint) Programmers Unlimited
    mark5150s likes this.
    02-04-2011 01:56 PM
  4. usguyver's Avatar
    Mine is working now

    Sent from my PC36100 using Tapatalk
    02-04-2011 02:11 PM
  5. youngzayiles's Avatar
    Mine is working now

    Sent from my PC36100 using Tapatalk
    Did you use the fix?
    02-04-2011 02:13 PM
  6. btinman's Avatar
    I am having the same problems and all after my update. I got a brand new phone yesterday still a no go! Any help would be appreciated.
    02-04-2011 02:30 PM
  7. taadow1030's Avatar
    Just tried Slacker for the first time since I tried the MSL Hack listed above. I actually used the hack earlier this week to boost my 3G speed. Worked on both counts and now I'm good to go. Don't know about Youtube though... havent really tried over 3g.
    02-04-2011 04:16 PM
  8. RUSH's Avatar
    My Pandora app works great. The problem is with the YouTube app. I just get into the habit of tapping it several times before it plays.

    Go on Google feedback page and post your complaint.

    Uninstall/reinstall both apps and see how that work out for you. Menu - Settings - Applications - Manage Applications - All - find apps and clear data, cache, and any install updates.

    Good luck.
    02-04-2011 05:20 PM
  9. gangland's Avatar
    Mine started lastnight thought it was just me.
    02-05-2011 12:48 AM
  10. HamRadioNut's Avatar
    Just tried Slacker for the first time since I tried the MSL Hack listed above. I actually used the hack earlier this week to boost my 3G speed. Worked on both counts and now I'm good to go. Don't know about Youtube though... havent really tried over 3g.
    Hi taadow,

    Just wondering what did you change using the MSL Hack to boost your 3g speed, I too am having the audio/video problems when on the sprint network but when i'm on wifi my slacker, youtube, etc play's perfect. What setting did you change to boost your 3G speed??

    Thanks,
    HamRadioNut
    02-05-2011 09:20 AM
  11. taadow1030's Avatar
    Hello HamRadio Nut. Please click on the link in youngzayiles post above ours. The speed boost isn't the greatest, but Youtube and Slacker will not work on my phone without it. I confirmed just this morning. Hope it works for you as well until Htc issues a fix.
    HamRadioNut likes this.
    02-05-2011 01:57 PM
  12. scottt07's Avatar
    I'm a few months late on the post lol but eve. I try the fix it asks for a password.I don't have any passcodes to unlock my phone...
    05-20-2011 02:25 AM
  13. dcharleyultra's Avatar
    They are looking for the MSL.

    Swyped from my Evo 4G using Tapatalk
    05-20-2011 09:53 PM
  14. mark5150s's Avatar
    Got the Evo able to watch Youtube videos now, without being all choppy and stoppy. Thank you for the fix!
    05-22-2011 12:00 PM
  15. scottt07's Avatar
    Mine still works like crap..
    First I tried leaving the pd proxyport to what it was.and just changed the address it wasnt anybetter so then I tryed the proxy port at 0 still no luck..
    i have the ebay app on my phone and thats it.. FML!
    Any suggestions?
    05-30-2011 10:29 PM
  16. asd216's Avatar
    Thevonpy issue I have is when watching a video for more than 5mins it stops and tells me this video can't be played...highly annoying...over 4G and wifi
    05-31-2011 07:15 AM
  17. theblizzard2009's Avatar
    yea, kinda choppy on 3G sometimes. Most of the face time apps are worthless... its an evolving network, needs time to get those perfect streams going.
    05-31-2011 09:40 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD