1. mp5wes's Avatar
    I've been having some strange youtube problems that started yesterday. When I tap on a video on my channel, it plays some other random video instead. At first I thought I tapped on the wrong video to pick but it turned out to be the one I wanted. I tried opening another one and happened again. After a virus sweep to check if I was infected, nothing showed up. I cleared the data, uninstalled the youtube update, reboot, reinstall the youtube update from the market and signed in, same thing is happening again. I thought maybe it had to do with the gmail hack that's been going on recently but after sweeping my computer & changing my gmail password, nothing has changed. I'm hoping the 2.3 update will just fix it all but has this happened to anyone else? Does anyone have advice or idea on what's going on?

    Note: I wasn't sure which subforum to put this in since I couldn't find a youtube app help one, but if there is one, let me know and just move this there, thanks.

    My Device: HTC EVO 4G, fully stock, non-rooted, ver. 2.2
    06-02-2011 02:18 PM
  2. Roustermiller's Avatar
    Seen this happen alot yesterday but everything seems back in order
    06-02-2011 03:28 PM
  3. HawaiiD's Avatar
    I've been having some strange youtube problems that started yesterday. When I tap on a video on my channel, it plays some other random video instead. At first I thought I tapped on the wrong video to pick but it turned out to be the one I wanted. I tried opening another one and happened again. After a virus sweep to check if I was infected, nothing showed up. I cleared the data, uninstalled the youtube update, reboot, reinstall the youtube update from the market and signed in, same thing is happening again. I thought maybe it had to do with the gmail hack that's been going on recently but after sweeping my computer & changing my gmail password, nothing has changed. I'm hoping the 2.3 update will just fix it all but has this happened to anyone else? Does anyone have advice or idea on what's going on?

    Note: I wasn't sure which subforum to put this in since I couldn't find a youtube app help one, but if there is one, let me know and just move this there, thanks.

    My Device: HTC EVO 4G, fully stock, non-rooted, ver. 2.2
    is it still acting up today?
    06-02-2011 03:32 PM
  4. mp5wes's Avatar
    ok, so just to confirm, this isn't just happening to me? is it just the youtube app acting up or my phone has gone haywire?
    06-02-2011 03:52 PM

Tags for this Thread

LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD