08-02-2011 10:21 PM
37 12
tools
  1. k425's Avatar
    Skype App w/ Video Calling Enabled for EVO 4G

    Here's the link to the .apk. I confirmed it works EVO to Mac.

    http://rootmydroid.evoboxes.net/puls..._45-signed.apk
    07-01-2011 07:32 AM
  2. Jaysus's Avatar
    Working for me now too!!

    Here is the Good and Evo link on it.
    Glenn likes this.
    07-01-2011 08:14 AM
  3. User One's Avatar
    When creating a Skype account and it says "please include country code" for your number, what does that mean? And it won't accept "1".
    07-01-2011 10:47 AM
  4. ovdevil's Avatar
    When creating a Skype account and it says "please include country code" for your number, what does that mean? And it won't accept "1".
    Did you try +1? Been so long ago when I signed up can't remember.
    Biggnaa20 likes this.
    07-01-2011 11:25 AM
  5. User One's Avatar
    Did you try +1? Been so long ago when I signed up can't remember.
    Tried that and it worked...thanks.

    Sent from my HTC Evo using Tapatalk.
    ovdevil likes this.
    07-01-2011 11:41 AM
  6. tube517's Avatar
    Works with 3VO and rooted EVO 4G. Sweet!
    07-01-2011 11:45 AM
  7. ufergus's Avatar
    Finally! Does portrait mode work for anybody? Incoming video stays in landscape ...

    Sent from my Xoom using Tapatalk
    07-01-2011 02:27 PM
  8. tayl428's Avatar
    The audio only seems to work. I've tried a video call to the echo test service, and it immediately switches to landscape mode and doesn't do much more. Not really sure if I can actually do a video call to the echo service... guess I need more friends. lol
    07-01-2011 04:09 PM
  9. hk-usp45's Avatar
    Worked very well on Evo. Did not work on Transformer. Thanks.

    Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk
    07-01-2011 11:39 PM
  10. dagold99's Avatar
    Works good but would not work from evo 4g to macbook. Has anybody tried to skype to macbook with success?
    07-02-2011 11:15 PM
  11. CaMelGuY1337's Avatar
    Man, I just deleted my Skype account. Oh well...time to make a new one.
    07-03-2011 08:50 AM
  12. Sideman7's Avatar
    Works good but would not work from evo 4g to macbook. Has anybody tried to skype to macbook with success?
    Works fine here on WiFi. Unless you have Wifi or 4G your success may be limited since the upload speeds (and download speeds in some areas) are way too slow to support video.
    07-03-2011 02:47 PM
  13. theelite1x87's Avatar
    Tested with EVO to my dad on windows. both had video enabled. worked flawlessly. audio good. video great. was on wifi. id reccomend a good wifi or 4G for best experience.
    07-04-2011 06:11 PM
  14. IanMcB's Avatar
    The audio only seems to work. I've tried a video call to the echo test service, and it immediately switches to landscape mode and doesn't do much more. Not really sure if I can actually do a video call to the echo service... guess I need more friends. lol
    Did you ever get it to work? Mine did the same thing the couple of times I tried it. I thought it might have something to do with the ROM I am running (Vaelpak AOSP)?
    07-05-2011 06:47 PM
  15. ovdevil's Avatar
    Did you ever get it to work? Mine did the same thing the couple of times I tried it. I thought it might have something to do with the ROM I am running (Vaelpak AOSP)?
    I had the same problem with no video,signed out of skype on my computer then signed on with my phone and the video works.Can't have both signed in at the same time,something to do with the web cams.
    07-05-2011 07:07 PM
  16. EvilMonkey's Avatar
    I can't get it to work on my rooted EVO running CM7. I'm sitting on my network here in front of my PC (me signed in on the phone, wife signed in on the PC).

    I just get a black screen on my phone and the camera never initializes (on the PC, it just shows the caller (i.e. the phone) just spinning). Tried switching to the back camera, with the same thing.

    Then after signing out on the phone, I get a Skype Force Close message.

    Anyone else have it working under CM7?
    07-05-2011 07:53 PM
  17. koolhand79's Avatar
    I can't get it to work on my rooted EVO running CM7. I'm sitting on my network here in front of my PC (me signed in on the phone, wife signed in on the PC).

    I just get a black screen on my phone and the camera never initializes (on the PC, it just shows the caller (i.e. the phone) just spinning). Tried switching to the back camera, with the same thing.

    Then after signing out on the phone, I get a Skype Force Close message.

    Anyone else have it working under CM7?
    Same problem here for me, im running cm7.1. Im glad it wasnt something i was doing.
    07-05-2011 09:26 PM
  18. mikev1974's Avatar
    it works but shows your contacts as offline even if they are online
    07-05-2011 09:59 PM
  19. hk-usp45's Avatar
    it works but shows your contacts as offline even if they are online
    Try to reboot. It started like that on mine.

    Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk
    07-05-2011 10:15 PM
  20. IanMcB's Avatar
    Same problem here for me, im running cm7.1. Im glad it wasnt something i was doing.
    That's exactly what happened on mine. So maybe it is an AOSP thing?

    I might do a backup then flash a Sense ROM tonight and see if it works any better.
    07-06-2011 06:13 AM
  21. VDub2174's Avatar
    I'm gonna have to give this a try when I get home
    07-06-2011 10:07 AM
  22. yeyito's Avatar
    Can't wait to try this out, Thanks!
    07-06-2011 12:22 PM
  23. jenniferchanitz's Avatar
    Link did not work. Returned a "Nothing to see here" message on a blank page. Please repost?? Thanks...
    07-14-2011 12:09 AM
  24. VDubbs47's Avatar
    Worked with no problems for me on my Evo 4G. Only tried using 4G, not 3G or wifi yet.
    07-14-2011 10:46 AM
  25. tube517's Avatar
    I can't get it to work on my rooted EVO running CM7. I'm sitting on my network here in front of my PC (me signed in on the phone, wife signed in on the PC).

    I just get a black screen on my phone and the camera never initializes (on the PC, it just shows the caller (i.e. the phone) just spinning). Tried switching to the back camera, with the same thing.

    Then after signing out on the phone, I get a Skype Force Close message.

    Anyone else have it working under CM7?
    It's not working for me on EVO Decks rom. This sucks. I love this rom but I want/need skype to work. Back to a sense rom I guess.
    07-23-2011 08:57 AM
37 12
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD