1. melficersx's Avatar
    My maps/ lnavigation app is not working at all with cm7. I get GPS signal, but when I attempt to get driving or walking navigation, the error prompt saying blahblahblah.maps.Google.blah doesn't feel like working you suck. I went online and even tried to download the updated 5.3 and still nothing. Does anyone know a fix?

    Sent from my EVO Shift 4G using Tapatalk
    04-16-2011 04:40 PM
  2. Dave Blake's Avatar
    Try this back up your ROM then flash a sense ROM. Get a GPS lock then restore your current setup. There is a glitch that happens sone times that messes up the GPS.
    boriecorie likes this.
    04-16-2011 10:24 PM
  3. melficersx's Avatar
    I ended up having to flash a brand new CM7. I realized I deleted some dumb program like kickback, speakback or rss feed or something that comes loaded in CM7. And I finally figured out my mistake so yay.

    Sent from my PG06100 using Tapatalk
    04-17-2011 12:56 PM
  4. boriecorie's Avatar
    I'm having problems with GPS also.

    Where do I find the sense ROM?
    04-17-2011 04:37 PM
  5. crump84's Avatar
    I'm having problems with GPS also.

    Where do I find the sense ROM?
    There's several different Sense ROMs over at XDA developers
    boriecorie likes this.
    04-17-2011 05:24 PM
  6. Analog's Avatar
    The ROM that your phone came with is also a Sense ROM. So if you made a nandroid backup while you were still running the stock ROM, you can flash back to that to get your GPS lock. First, of course, you will probably want to make a nandroid backup of your current setup so that you have something to flash back to after temporarily reverting to Sense...
    boriecorie likes this.
    04-18-2011 06:18 PM
  7. boriecorie's Avatar
    Thanks ppl gps fixed
    04-22-2011 04:24 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD