1. VDubb22's Avatar
    Anyone else suffering from an issue where the Hero can't find, let alone connect to, an N-router in Mixed Mode? WPA2 and WPA work when set independent of one another, but mixed-mode fails.

    - VDubb
    10-11-2009 09:05 AM
  2. RhinoDoc's Avatar
    Yes. I can see all of my neighbors wifi, but am unable to connect to my own wireless N. I don't know what the solution is or if this will be a dealbreaker for me. I don't use internet that much at home on my phone, but it is a a PITA.
    10-11-2009 07:36 PM
  3. rajesh266's Avatar
    Same here. I m told that once I upgrade to Android v1.6, this problem shd resolve. But orange in UK is yet 2 come out with upgrade!
    10-12-2009 12:17 AM
  4. kona2day's Avatar
    I had this same problem with my router. You have to change it to "B G mixed". For some reason it will not work with N and it won't work if you have all 3 (N, B, and G) mixed. I have the Linksys WRT160N (version 2) and I had to switch it to BG mixed and then it worked. Luckily I have no devices that use N so I am ok.

    Hopefully there will be an upgrade where it will work. My Pre was able to find it when all 3 were working. So it is something with the Hero and Android.
    10-13-2009 01:11 PM
  5. doublebullout's Avatar
    ttt -

    I'm using an Apple AirPort Extreme router, which supports N, B, and G. Everything else in the house connects just fine, but the Hero sometimes won't reconnect when I come home without cycling the wifi on and off. Not a big problem, but annoying. The 1.5 update didn't resolve this, so I'm hoping the upcoming 2.1 update will.
    01-02-2010 01:01 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD