1. ronniesonger's Avatar
    For some reason I cannot get my Bluetooth to pair with my Kenwood car radio. When given the option to pair it says to check the pin numbers to see if they match and they do so I hit pair and it says incorrect pin or passcode. My previous HTC one paired fine. Any ideas?
    04-07-2014 06:54 PM
  2. ironbesterer's Avatar
    There could be a default pin on your radio. Try 0000 or 1234

    Sent from my Verizon HTC One M8
    04-07-2014 06:56 PM
  3. ronniesonger's Avatar
    I cannot figure out how to put a differant pin in
    04-07-2014 06:59 PM
  4. ronniesonger's Avatar
    I didn't have to do any thing differant to get my one or iPhone to pair
    04-07-2014 07:00 PM
  5. freddyttt's Avatar
    For some reason I cannot get my Bluetooth to pair with my Kenwood car radio. When given the option to pair it says to check the pin numbers to see if they match and they do so I hit pair and it says incorrect pin or passcode. My previous HTC one paired fine. Any ideas?
    try and google your kenwood model number. maybe that will help.
    04-07-2014 07:03 PM
  6. jd914's Avatar
    I initially had problems with my Subaru radio but eventually got it to work after a few tries. The problem now is that it won't connect automatically, I have to go in the blue tooth setting on my phone and connect it manually and then it takes 2 to 3 tries. My GS4 connected immediately every time. Hope HTC addresses this issue with an update fix.

    Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
    04-07-2014 07:15 PM
  7. ronniesonger's Avatar
    Figured it out I had to go into my Bluetooth settings on my radio and dump my old HTC and other phones paired fine after
    khughes6 likes this.
    04-07-2014 07:26 PM

Similar Threads

  1. HTC One (M8): WIFI connection issues?
    By GregIsARadDude in forum HTC One M8
    Replies: 59
    Last Post: 09-22-2015, 09:06 AM
  2. Language and location issues in Google play store on my PC
    By briancook451 in forum Google Play Store
    Replies: 3
    Last Post: 06-15-2014, 12:08 PM
  3. Data issues with S4 before and after 4.4.2 update
    By DudeThatsErin in forum T-Mobile Samsung Galaxy S4
    Replies: 2
    Last Post: 04-25-2014, 01:21 PM
  4. HTC M8 issues
    By Tulio Baez in forum Google Play edition HTC One M8
    Replies: 7
    Last Post: 04-12-2014, 03:30 AM
  5. Subtitles Issue while casting to TV using Play Movies
    By violetspirits in forum Google Chromecast
    Replies: 3
    Last Post: 04-09-2014, 04:21 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD