1. AC Question's Avatar
    I installed the GPE rom on my phone and it worked perfectly fine, then i tried reverting it to venom one m8 and everything went downhill. I had TWRP and installed venom from there but it would always fail. It used to boot the Google logo then start up TWRP automatically. Now my phone boots the Google logo and occasionally gives the android system restore menu ( the one with a red triangle with an exclamation point in the middle. No OS and i can't flash any OS. Please help. I'm panicking.
    09-14-2014 06:36 PM
  2. ecjd's Avatar
    Are you able to access TWRP?

    Sideloading is an option you have and I have used in the past with success. Here is a guide I've used: How to Fix a Soft-Bricked HTC One by Flashing a New ROM via ADB HTC One
  3. ecjd's Avatar
    Are you able to access TWRP?

    Sideloading is an option you have and I have used in the past with success. Here is a guide I've used: How to Fix a Soft-Bricked HTC One by Flashing a New ROM via ADB HTC One
    09-14-2014 08:39 PM
  4. Ryan Torrecampo's Avatar
    Yes I'm able to access that and fastboot. I just sideloaded a Renovate rom and hoping it boots. As of now, its stuck at the logo but hoping it loads eventually. If not, are there any roms you recommend?
    09-14-2014 09:49 PM

Similar Threads

  1. Z2 automatically deactivates mobile data and WiFi
    By Den Haag in forum Sony Xperia Z2
    Replies: 5
    Last Post: 04-15-2015, 04:18 AM
  2. Z1 compact or Z2- Help me!
    By vtxuen in forum Sony Xperia Z2
    Replies: 4
    Last Post: 02-08-2015, 04:24 PM
  3. Replies: 7
    Last Post: 09-19-2014, 10:27 AM
  4. Replies: 9
    Last Post: 09-15-2014, 11:16 AM
  5. Replies: 0
    Last Post: 09-14-2014, 05:14 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD