1. eagletracker1's Avatar
    I have the HTC One M8 (developer's edition). It was an unlocked AT&T phone but I am using it on Net 10. The data via wireless is fine. If I switch to mobile data I can use any of the android apps (Facebook, mail, etc), I can even use google search and get a results page.....BUT if I click on one of the links that shows up after a search......the page NEVER loads. The progress bar starts but then just stops. No error message. This happens in all browsers on all pages. I've tried alternate apn settings. It seems to happen only in LTE. If I disable LTE then it works fine but why should I have to settle for a slower connection. HTC says its a carrier issue. The carrier says its the phone. Does anyone know what this might be?????
    12-10-2014 02:23 PM
  2. ollieg's Avatar
    Just to make sure here.
    You can pull up any number of pages in your browser history, one after the other. And they load and display quickly.
    But if you click any link on those pages, the link page load fails to complete.
    So the problem isn't about requesting new pages, but about the browser's links?
    12-11-2014 10:53 PM

Similar Threads

  1. Replies: 19
    Last Post: 12-31-2014, 04:53 PM
  2. Why do I have such a massive battery drain on my HTC One M8?
    By Andrei Brebenel in forum HTC One M8
    Replies: 6
    Last Post: 12-16-2014, 08:36 PM
  3. I've got an internal debate going on here...
    By Bresarek96 in forum OnePlus One
    Replies: 10
    Last Post: 12-14-2014, 10:15 AM
  4. Chromecast not connecting with N5 on lollipop.
    By Dissident26 in forum Android 5.0 Lollipop
    Replies: 3
    Last Post: 12-11-2014, 03:23 PM
  5. Moto X 2014 touchless controls on 1st gen moto x
    By SupersoNick_95 in forum Moto X (2013)
    Replies: 3
    Last Post: 12-11-2014, 11:26 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD