1. bigcrav's Avatar
    I'm having problem with the new mail notification sound on the default Mail App (Not gmail). Every time I get a new message I will get two notification sound. Looked everywhere for a setting but no luck. Any idea?
    07-11-2012 12:29 PM
  2. ccw1134's Avatar
    Just to let you know, you're not the only one. I experience the same thing and am just now looking into resolving it. I'll post back if I find the answer somewhere.
    08-28-2012 03:49 PM
  3. icebike's Avatar
    What type of email is it, Yahoo, Gmail, Facebook, ISP email?

    On other threads, people have reported having an app for something like Yahoo installed, and it gives a notification as well as the Mail app. Look around to see if there are any of these installed.
    08-28-2012 05:42 PM
  4. irishman06's Avatar
    Same issue, posted about a week ago. Only on my exchange email account.

    Sent from my HTC One X using Android Central Forums
    08-28-2012 06:38 PM
  5. ccw1134's Avatar
    What type of email is it, Yahoo, Gmail, Facebook, ISP email?

    On other threads, people have reported having an app for something like Yahoo installed, and it gives a notification as well as the Mail app. Look around to see if there are any of these installed.
    Only my Exchange email also. This is my work email so it's not tied to anything else.
    08-28-2012 10:25 PM
  6. RustyU's Avatar
    Glad other people are getting this, means it's not something I've done

    I'm sure it only started after the update to 4.0.4
    10-02-2012 03:49 AM
  7. rnich120's Avatar
    I get it now and again....Once when I get the email and once when I open it if I do it really quickly.

    Its really not a big deal so not gonna stress about it.
    10-02-2012 12:01 PM
  8. loraque's Avatar
    Do both notifications go away if you turn off the Email notification?
    10-02-2012 01:15 PM
  9. RustyU's Avatar
    There is only one notification, just the tone is doubled up
    10-02-2012 06:04 PM
  10. nunmakr's Avatar
    Did you ever get a fix for this double notification problem?
    01-16-2013 10:03 AM
  11. Sad_Panda's Avatar
    I've been having the same issue ever since I got my Evo LTE. Any fox for this? Kind of annoying.
    04-03-2013 09:42 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD