1. Montyb18's Avatar
    I've just got my new P20 pro and the camera is good. B&W lens is amazing!
    But the x3 telephoto is not activating when I hit x3 in the app. So it's just using the main lens/sensor and zooming in. Anyone else had this? Fixed this?

    To test this in x1 I covered that lens. Then hit x3 and it is still the same lens. The other uncovered lens is not being called into use.

    I've tried open camera but can't find a way to switch sensors/lens.

    HELP! Only bought this phone for cameras. Otherwise s9 was choice .

    Thanks
    08-05-2018 05:19 PM
  2. Fred98TJ's Avatar
    It will only use the “long” lens under ideal lighting conditions. That lens, at “f2.4” and such a little sensor is slow.
    Montyb18 likes this.
    08-05-2018 07:08 PM
  3. Montyb18's Avatar
    Thanks for that. I'll give this a go. It was really worrying me
    08-06-2018 02:42 AM
  4. DotsFar's Avatar
    Interesting test, just tried it in morning sunlight and it used 2 different lenses under these conditions. The new 5x zoom setting also used the Tele :-)
    08-06-2018 03:08 AM

Similar Threads

  1. Fossel Q can you use google pay.
    By Android Central Question in forum Fossil Q Series
    Replies: 2
    Last Post: 08-17-2018, 10:57 PM
  2. wifi not working
    By Android Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 08-05-2018, 05:32 PM
  3. Fossel Q can you use google pay.
    By Android Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 08-05-2018, 02:48 PM
  4. Cant use the radio
    By Android Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 08-05-2018, 02:36 PM
  5. why is my s4 not switching on
    By Android Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 08-05-2018, 08:53 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD